9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
17°
Szombat
18°
2022.09.28. szerda, Vencel
filter.hu filter.hu

A kerékpár alkatrészek színes arzenálja vár Téged is

A kerékpár alkatrészek által reprezentált minőség párhuzamba állítható a bringán elvégzett javítások gyakoriságával. A minőségi alkatrészekkel felszerelt bringát nem szükséges olyan sűrűn javítani, mint azokat a drótszamarakat, amelyeknek a komponensei csak középkategóriásak. Persze ez nem jelenti azt óhatatlanul, hogy a kiváló renoméval rendelkező alkatrészek örökéletűek volnának. A rendszeres használat ugyanis még a felsőkategóriás, híresen hosszú élettartammal operáló tartozékokra is rányomja a bélyegét. Hol szerezzük hát be a szükséges egységeket, ha már megérett az idő a javításra vagy cserére?

Jutányostól a csúcskategóriásig

A Speedbike webáruház mögött álló profi szakemberek megértik azon személyek igényeit, akik nem kívánnak kompromisszumot kötni minőség és ár vonatkozásban. A színes spektrumon mozgó palettájukon nincs hiány a költséghatékony, ám jó minőségű kerékpár alkatrészekből, de azokból az elemekből sem, amelyek már a csúcskategóriába tartoznak. Így a céljaid és persze a pénztárcád függvényben minden gond nélkül kiválaszthatod az ideális terméket.

Mi határozza meg a kerékpár alkatrészek árát?

Joggal merülhet fel benned a kérdés, mi az, ami meghatározza az adott kerékpár alkatrészek költségét? Mitől lesznek egyes komponensek jóval drágábbak a társaiknál? Nos, a termékek árát alapvetően két dolog befolyásolja, az azok mögött álló gyártási technológia szintje, illetve a gyártás során használt anyagok minősége. A kezdő bringásoknak a jó minőségű, jutányos alkatrészek is tökéletesen beválnak, viszont a profi sportemberek kizárólag a csúcsminőségű kerékpár alkatrészekkel érik be. Az utóbbiak esetében ugyanis nagyon fontos az adott tartozékok súlya (minél könnyebb, annál jobb), kompromisszumot nem ismerő prémiumminősége. Ezekért az alkatrészekért viszont a zsebbe is mélyebben kell belenyúlni.

Az a bizonyos arany középút

Ha nem teszed ki rendszeresen extra strapának a bringádat, illetve nem használod azt extrém körülmények között (például nehéz terepen), akkor nem kell feltétlenül a drágább csúcskategóriás termékek háza tájáról mazsolázgatnod. A szintén kiváló minőséget reprezentáló kerékpár alkatrészekben garantáltan nem fogsz csalódni, tekintve, hogy az adott bringa nem szorul majd folyamatos javításra a fokozott igénybevétel hiányában. 

Minden egy helyen

A Speedbike gazdag palettáján mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet a kerékpár alkatrészek kategóriájában, a csomagtartóktól kezdve a fékeken keresztül egészen a gumikig. Itt nemcsak a bringádat „öltöztetheted fel”, hála a szintén színes skálán mozgó a kerékpáros ruházat felhozatalnak.

Biciklizz minden nap!
Autós népharag
Biciklizz minden nap!
Autós népharag
Biciklizz minden nap!
Autós népharag
Biciklizz minden nap!
Autós népharag
További anyagok