13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Ennyire hasznos a ház körül az AWI hegesztő

Lehet, hogy nem pont az AWI hegesztő jut eszedbe, ha szülinapi ajándékról kérdeznek, pedig rendkívül hasznos tud lenni egy kertesház körüli munkákban. Megmutatjuk, milyen munkákat tudsz a segítségével játszva elvégezni, ha kell.

Ha még épp építkezésben vagy lakásszépítésben vagy, esetleg csak a kertet gazdagítanád, akkor számtalan olyan munka van, amiben egy kisebb teljesítményű házi AWI hegesztő is remek szolgálatot tehet. Ha ezt elolvasod, talán mégis ezt kéred majd a következő születésnapodra.

Galériaépítés

A fémszerkezetes galéria építésénél nagy szükséged van egy AWI hegesztőre a végleges kötések létrehozásához. Szerencsére könnyű a használata, és a neten is számtalan olyan anyag van, aminek a segítségével megtanulhatod a fogásokat. Inkább csak biztos kézre és jó szemre van szükséged a használatához, meg egy kis kutakodásra, hogy melyik pálca milyen anyag hegesztéséhez jó.

Lépcsőkészítés

A lépcső, akár kültéri lépcsőről van szó, akár egy kisebb, galériára vezető lépcsőről, többszázezer forintba kerül. Ennek töredékéért meg tudsz venni egy AWI hegesztőt, amit aztán több munkára is tudsz használni. A lépcső vázát egyébként elég egyszerű hegeszteni, de kis gyakorlattal bonyolultabb szerkezeteket is létre tudsz hozni.

Kerítés

A vas vázra készült kerítések jóval tartósabbak, mint a csak fából készültek, és kevesebbe is kerülnek, mint a gyorskerítések, vagy a kész kovácsoltvas elemekből összerakott változat. Itt is jó szolgálatot tesz egy AWI hegesztő, amivel létre tudod hozni a végleges kötéseket a kerítésszerkezet elemeinél.

Virágláda

Nagyméretű virágládát, amibe akár kisebb fát is ültethetsz, csak vas vázzal érdemes készíteni, mert akkor valóban tartós lesz. Az ilyen ládát sem lehet azonban csavarozással készíteni, mert a kötések így nem lesznek tartósak, ezért hegesztésre van szükség. A vas váz borítása már készülhet fából, amit csavarral rögzítesz a vázra. Ehhez is jól jöhet, ha tudsz bánni a hegesztővel.

A sort még folytathatnánk, hiszen számtalan olyan terület van még, ahol jól jöhet egy AWI hegesztő. A használata sem túl komplikált, így ha érzel magadban barkácsolási kedvet, lehet, hogy megszereted.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok