18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Esküvői körömtrendek - hogy te legyél a legszebb a nagy napon!

A menyasszonyok teljesen természetes és persze igen erős vágya, hogy a lehető legszebb formájukat mutathassák a vágyott nagy napon.

A tökéletes megjelenéshez pedig szükségszerűen rengeteg dolog kell, amelyeket nem könnyű mind az ellenőrzésünk alatt tartani. S bár jellemző, hogy nem lesz feltétlenül minden hibátlan még a legtöbbet szervezett esküvőkön sem, a menyasszony megjelenése vágyainak megfelelően csodálatos lehet, s ehhez csak néhány dolgot kell jó alaposan meggondolnia, s persze kiviteleznie. 

Először is a ruha! A menyasszonyi ruha meghatározhatja akár az egész esküvőt, a hangulata és stílusa visszaköszönhet akár a legapróbb részletekben is, de az is előfordulhat, hogy az esküvői helyszínhez választ megfelelő menyasszonyi ruhát a leendő ara, hiszen egy tengerparti esküvőre nem feltétlenül való ugyanaz a ruha, mint amit a díszes Székesegyházban viselnénk. A ruha ugyanakkor mindenképpen meghatározó, mintegy központi szerepet kap, s így érdemes ahhoz igazítani a cipőt, a frizurát, a sminket, a csokrot, a kiegészítőket és természetesen a körmöket is.

Hogyan készülnek az esküvői körömcsodák?

Ha a menyasszony nem szokott műkörmöket hordani, viszont az esküvőjén szeretne, akkor érdemes már az esküvő előtt kipróbálnia, hogy milyen műkörömmel létezni. Így nem fogja váratlanul vagy éppen kellemetlenül érni a tapasztalat a nagy napon, illetve el tudja dönteni, hogy tényleg ez-e a legjobb választás számára.

A Silcare-nél kapható műköröm alapanyagok sokfélék, és mindenki találhat köztük olyat, ami számára a legmegfelelőbb. Az előnyöket és hátrányokat a műkörmös szakember mind meg tudja osztani vendégével.

A próbaköröm azt is megmutatja, hogy egyeznek-e a körömről alkotott elképzelések és a megvalósítás, de rámutat a műkörmös és a menyasszony összeillésére, együttműködési képességére is. A nagy nap és az azt közvetlenül megelőző időszak elég stresszes ahhoz, hogy a felesleges, eleve kellemetlen helyzetekre, dolgokra érdemes legyen nemet mondanunk.

Körömdíszítések a tökéletes megjelenésért

Vannak olyan körömtrendek, amelyek örök életűek, ha esküvőről van szó. Ilyen a hagyományos francia manikűr, amely sosem túl sok, ugyanakkor sosem lesz kevés vagy nem odaillő. Sokféle stílus tökéletes és elegáns kiegészítője. 

A méltán népszerű, nude árnyalatokból alkotott körmök is többféle stílus remek kiegészítői. A semleges színek remekül illenek a szabadtéren tartott, természetközeli eseményhez, de púderes hatással a vintage esküvőhöz is tökéletesen passzolnak. Mint mindig, ha esküvőről van szó, nagyon fontos a harmónia. Ehhez a körömhöz visszafogott smink illik, ugyanakkor itt sem kell lemondanod a további díszekről, hiszen kerülhetnek kövek vagy akár más díszek is a nude festésre, illetve ombre változatokban is bátran gondolkodhatsz.

Ha eleged van a szokásosból, a beváltból, és valami igazán különlegesre, egyedire vágysz, az is nyugodtan megvalósítható akár az esküvődön is. Az extrém, egyedi díszítést tálald visszafogott háttérrel, s így pontosan azt a hatást érheted el vele, amit szeretnél: hatásos, ugyanakkor ízléses megjelenést.

 

Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
Menyasszony, vőlegény
Körítés
További anyagok