14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Simuljon nadrágod második bőrként!

A megfelelő anyagú, szabású, varrású nadrág mindig fontos, de sportolás közben különösen.

El tudod képzelni, hogy tökéletesen átadd magad a mozgás élvezetének, miközben itt vág, ott nyom, amott pedig dörzsöli a bőröd? Ugye, hogy nem?

Azért táncolunk, jógázunk, kocogunk, hogy jól érezzük magunkat, és feltöltődve térhessünk vissza tennivalóinkhoz. Ilyenkor fokozottan igaz: a ruhánk van értünk, és nem fordítva. Ezt pedig a 2skin Fitness ruházat megalkotói és forgalmazói pontosan tudják.

Mire figyelj a sportnadrág kiválasztásakor?

Több szempontnak is meg kell felelnie egy tökéletes sportnadrágnak! Most segítünk, miket ellenőrizz, mielőtt vásárlásba és sportolásba kezdenél:

  1. Az anyag: Kiemelten fontos a jó minőség, hiszen fokozottan igénybe lesz véve a ruhadarab, ami a nedvszívó képességet és a kopást illeti. De még ez sem minden. Nagy jelentősége van, hogy jó légáteresztő legyen, ugyanakkor ne legyen átlátszó. Attól, hogy a bőröd szeretne lélegezni, még nem muszáj minden bőrfelületet láthatóvá is tenni. 
  2. A derékrész: Hányszor vettél fel már a próbafülkében egy nadrágot, aztán pedig villámgyorsan le is, mert hurkákat gyűrt belőled, vagy épp bevágott ott, ahol nem kellett volna, vagy épp ellenkezőleg: annyira laza volt, hogy a legkisebb mozgás is fehérneművillantással járt? A laza és kényelmes sportolás ellenszere. Kerüld el! 
  3. A varrás: fabatkát sem ér a jó anyag, ha rosszul van megvarrva. A 2skin Fitness ruházat darabjainál speciális lapos varrást alkalmaznak, melyek egyrészt tartósak, nem szakadnak könnyen, másrészt pedig nem hagynak nyomot a bőrödön, nem okoznak irritációt.

Elég sok szempontot figyelembe kell venni, ugye?

Mire figyeltek a 2skin Fitness ruházat megalkotásakor?

A fitness ruházat megalkotói a fentiekre mind figyeltek. Hogy ezt valóban megtehessék, sok minden a segítségükre volt.

Többek között az, hogy mindent saját maguk tapasztaltak ki, saját maguk alkottak meg és saját szemükkel követték nyomon termékeik fejlődési útját. A testvérpár alkotta termékvilág épp a személyes kötődés, a gondos kezek és az óvó szemek miatt avanzsálhatott az egyik közkedvelt márkává.

Ha nyugodt és gondtalan sporttal töltött órákat szeretnél, válaszd a prémiumminőségű nadrágokat!

Stílus mindenek felett!

Valószínűleg már te is szereztél negatív tapasztalatot a nem kellő körültekintéssel megválasztott sportnadrág miatt, ezért persze, most nyugodtabb vagy a minőséget illetően, de jogosan merül fel a kérdés: jónak jó, de szépnek is szép?

Engedd ki a levegőt, dőlj hátra: a márka megálmodói minden stílusú nőre gondoltak, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez leginkább illeszkedő nadrágokat! 

Most már nem lehet kifogás a tarsolyodban, irány sportolni!

 

Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
Mozogni kell!
Kellékek, étrend
További anyagok