24 °C, Budapest
24 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Biztosítsa víztisztító palackokkal a hidratáltságot

Az emberi szervezetnek minimum 2-3 liter folyadék elfogyasztására van napi szinten szüksége ahhoz, hogy a dehidratáltság elkerülhető legyen. Nyári meleg napokon, különösen kánikula idején fokozottan oda kell figyelni a vízivásra, folyadék pótlására, mivel a forróságban testünk gyorsabban elpárologtatja.

A legjobb, ha kéznél van egy víztisztító palack, amivel az egész napra szükséges tiszta ivóvíz mennyiségéről és minőségéről is gondoskodhat. 

A víztisztító palack kiváló környezetkímélő megoldás

A víztisztító palack mindenki számára remek alternatívát kínál a környezetszennyező műanyag palackokba csomagolt, gyakran plusz édesítőkkel terhelt üdítőitalok helyett. Akár sportolás, kirándulás, akár strandolás közben, de munkahelyen is praktikus, hordozható megoldást kínál.

Ha munka közben mindig az asztalán van, sokkal gyakrabban eszébe jut meginni a palack tartalmát, így garantálhatja szervezete számára a napi folyadékpótlást. Legyen a táskájában, töltse meg még otthon friss, tisztított csapvízzel, így nem lesz gondja napközben az innivalóra. Nem csábul el bevásárlás közben sem a műanyag palackos üdítők polcánál, így nem csak a környezetszennyezést csökkentheti, de a pénztárcáját is kíméli. 

Könnyű kivitel, mutatós megjelenés minden korosztálynak

A Vízbarátok kínálatában többféle víztisztító palackot talál, így bármikor biztosítani tudja szervezete számára a szükséges napi folyadékbevitelt. A víztisztító palackok a beépített aktív szénszűrőnek köszönhetően tudnak tiszta vizet készíteni. Megszűrik a csapvízben található klórt, gyógyszermaradványokat és más kedvezőtlen hatású szennyeződéseket.

A környezetbarát Aquasana palackok általában 500-700 ml tisztított víz tárolására alkalmasak. Alapanyaguk főképp prémium üveg vagy nemesacél, utóbbi hőtartó és vízszűrővel ellátott kivitelben is rendelhető a cég kínálatából. A 650 ml-es műanyag változat BPA-mentes. 

Miért fontos tisztított vizet fogyasztani? 

A hazai vezetékes víz komoly tisztítási folyamaton megy keresztül, azonban a víz fertőtlenítésére használt klórt és származékait, valamint a lakossági gyógyszerfogyasztás maradványait érdemes fogyasztás előtt még egyszer alaposan szűrni. 

Praktikus megoldás erre az Aquasana otthoni víztisztító készülékek beszerelése, illetve az aktívszenes szűrővel ellátott víztisztító palackok beszerzése. 

A víztisztító kulacsok használata fontos és követendő környezetbarát megoldás. Fontos tudnivaló, hogy a vízszűrőt három havonta cserélni kell. Ennyi idő alatt közel 300 liter víz szűrését végzi el. Rendkívül magas ez a szám, annak tükrében különösen, hogy a fenti mennyiség 600 darab 500 ml-es műanyag palack kiváltását megoldja.