14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
13°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Miért lehet 2021 legjobb döntése regisztrálni erre az üzleti portálra?

Az európai home&deco szegmens egyáltalán nem mutatja a gazdasági lassulás jeleit. A becslések szerint az ágazat digitális piaca ebben az évben 225%-kal nőtt. 2024-re Európában a home&deco piac értéke eléri a 120,9 milliárd dollárt. Világviszonylatban a számok még lenyűgözőbbek, 2021 végéig több mint 650 milliárd dollár értéket jósolnak globálisan a részleg számára.

A lakberendezési tárgyak vásárlói minél otthonosabbá, vonzóbbá szeretnék tenni otthonukat. Mind bútorokkal, mind dekorációs kiegészítőkkel, tárgyakkal igyekeznek meghitté varázsolni a lakás különböző tereit. Mindezt szem előtt tartva az online áruházak olyan lehetőségeket, kommunikációs és vevőközpontú csatornákat keresnek, amelyekkel megőrzik vásárlóikat. Ám nemcsak a vevők megszólítása, elérése a cél, hanem a virtuális térben történő keresés megkönnyítése is. Például a mesterséges intelligencia segítségével pillanatok alatt látható az online térben, hogy miként illeszkedik be egy kívánt tárgy a vásárló otthonába.

Jelenleg a fentihez hasonló tendenciákat lehet megfigyelni az ágazatban. Ebben az egyre erősödő, mondhatni agresszív virtuális piaci versenyben vajon miként tud fennmaradni egy kisebb lakberendezésre szakosodott webshop? Hogyan tudja felhívni magára a figyelmet, meggyőzni az érdeklődőket, hogy az adott website-ról vásároljanak? Nos, itt jön be a képbe a Biano piactér.

Miért éri meg, hogy termékeit egy home&deco piactéren listázza?

  • Minőségi forgalom biztosítása áruházának

A kezdet sosem könnyű. Ágazattól függően egy online áruháznak ahhoz, hogy eljusson a tartós, megbízható értékesítéshez 6, vagy akár 18 hónapra is szüksége lehet. Annak érdekében, hogy ez az időszak minél rövidebb legyen, az online áruházak nagy forgalmú piactereket használnak. Függetlenül attól, mennyit fektettek be a márkaépítésbe vagy a SEO-ba, az online webshopok vásárlóinak száma korlátozott. Egy piactérnek viszont jóval nagyobb a marketingre, értékesítésre szánt költségkerete, elkötelezett munkaerővel és „know-how” szakmai ismerettel, háttérrel rendelkezik. Egy ilyen mibenlétű online piactér sokkal vonzóbb a vevő számára is, mint egy kisebb webshop. Ha Ön regisztrál a piactérre, mindezen előnyöket már a kezdetektől élvezheti. A piactéren való jelenléttel, megjelenéssel növelheti bevételét, hisz ezen a felületen jóval több vásárlóhoz ér el kínált terméklistája, így jóval nagyobb eladásra, értékesítésre és bevételre is számíthat.

  • Újabb és újabb ügyfelek

Offline azzal a jelenséggel találkozunk, hogy a kiskereskedők nagyobb bevásárlóközpontokban bérelnek helyiségeket, mondván, hogy ottlétük jobban vonzza a vásárlókat. A piacterek is ezen az elven működnek, csak éppen online. Ezek a virtuális terek egy teljesen új, ügyfelekkel teli világot nyitnak meg a kiskereskedők előtt. Valamint az elkötelezett háttérmunkatársaknak köszönhetően olyan eszközök állnak rendelkezésére, mint a Biano Button vagy a Biano remarketing, amelyek segítségével termékei könnyedén eljutnak a vásárlóhoz.

  • Kisebb marketing költség

A piacterek egyértelműen csökkentik marketingtervének költségét, hiszen egy már jól kidolgozott marketing terv, márkaépítési és SEO kampány aktív részesévé, tulajdonképpen haszonélvezőjévé válik. Csupán annyit kell tennie, hogy a piactéren létrehozza saját online üzletét, felügyeli és kezeli a kínált termékeket, árakat, valamint ellenőrzi az ott leadott rendeléseket.

  • Márka és minőség növelése

Kiskereskedőként a Biano piactérre való regisztrálás nem jelenti a márka, a brand elvesztését. Terünkön az online üzletek saját lógójukkal, eredeti nevükkel jelennek meg. Ez a vevők dolgát is megkönnyíti: egyszerűen rátalálnak az Ön webshopjára ezen a közös piactéren, így a termékeket is innen vásárolják meg. A Biano piactéren való regisztrációja nem akadályozza meg, hogy tovább dolgozzon egyéni marketingjének és márkájának fejlesztésén, valamint ügyfél- és vevőkapcsolatainak erősítésén.

  • Nemzetközi vásárlók, ügyfelek bevonzása

Egy kisebb online áruház számára szinte lehetetlen kísérlet, hogy külföldön értékesítsen. Ez viszont könnyen elérhető a termékszakosodott piactereken, hisz ezek általában többnyelvű platformokkal rendelkeznek és számos országban elérhetők már.  Mindez eredményezheti vállalkozásának növekedését, hisz ezzel a lehetőséggel költségeit csökkenti, közben pedig erőforrást és időt spórol. 

Miért érdemes megfontolnia a Bianot?

A Biano.hu 2020 augusztusában indult, és máris ideális célállomássá vált az online home&deco vásárlók számára Magyarországon. Miközben megbízható partnerre találtak benne az ügyféladatbázisukat, ügyfélkörüket gyarapítani kívánó, lakberendezési termékeket forgalmazó kiskereskedők.

Magyarországon kívül a Biano további hat országban van jelen az online világban, de 2021 végéig további piacokkal szeretne bővülni. A Biano világszerte több mint 1500 online áruház fő forgalmi partnere és több mint 6 millió termékkínálattal rendelkezik.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok