7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Nyáron is hódítanak az élénk színek!

Nagyon vártuk, hogy elpakolhassuk a kötött pulóvereket, téli kabátokat, és elővegyük a szebbnél szebb, virágmintás és élénk színű ruháinkat! Hogyan ne essünk túlzásba a színekkel és mintákkal, és hogyan dobjuk fel az egyszínű szetteket? Megmutatjuk!

Az egyszerűség kedvelői

Nincs azzal semmi baj, ha lapul a gardróbodban néhány egyszínű, minimalista, letisztult ruhadarab. Nem csak, hogy könnyen kombinálhatod ezeket, de bármilyen alkalomra felvehetsz például egy csinos fehér nyári ruhát. 

Délelőtt fontos meetinged van, délután pedig kötetlen, baráti grillpartira vagy hivatalos? Elég egy kiegészítő vagy táskacsere, és már mehetsz is a következő úti célhoz!

Ha túl egyszerűnek érzed a szetted, a kiegészítők lesznek a legjobb barátaid és megmentőid. Nagyon népszerűek a vékony, több láncból álló, kis medállal díszített nyakékek, amelyek a ruha kivágásától függetlenül remekül feldobják a szettet.

A cipő és táska is csodákat tud tenni. Képzelj el egy egyszerű fazonú fekete vagy fehér ruhát edzőcipővel és hátizsákkal, majd ugyanezt magas sarkúval és borítéktáskával. Ugye, hogy mennyire más végeredményt kölcsönöz? Bármelyiket is választod, fő, hogy jól érezd magad benne!

A neon színek imádói

Imádsz kísérletezni a színekkel, és szereted, ha minden tekintet rád szegeződik? Ha a válaszod igen, akkor biztosan megtalálható néhány neon színű darab a ruhatáradban. 

A neon színek remekül kiemelik a nyári barnaságot, és élénkségük miatt nem igényelnek sok kiegészítőt, ezért könnyű hozzájuk öltözni. Figyelni kell azonban arra, hogy ne vigyük túlzásba a színek kombinálását. 

Például egy neon színű shorthoz már nem szükséges egy újabb színes felső. Válasszunk inkább egy fehér csinos topot a MAGENTA WEBSHOP-ból, és kész is a színes, vidám, játékos szett!

A kényelem nagykövetei

Sokan azt gondolják, ha nyáron eleve a nagy hőséggel, szeszélyes viharokkal kell megküzdenünk, a legjobb, ha a kényelemre koncentrálunk. De ki mondta, hogy a kényelem nem lehet elegáns?

Ruhavásárláskor és szett összeállításakor a legfontosabb szempont mindig az, hogy megfelelő méretet és olyan fazont válassz, amiben jól érzed magad. 

Szerencsére a jogszabályoknak köszönhetően ha rossz méretet választasz, visszacserélheted egy másikra, hogy ne kelljen lemondanod a beszerzett ruhadarabról. Akár internetes vásárlás esetén is kérhetsz cserét, így házhoz jön az új méret!

Ha a kényelem nagy kedvelője van, a lengébb, lazább ruhák viselése ajánlott, különös tekintettel az anyagra. Ekkor sem kell lemondanod az elegáns kinézetről, csupán törekedj a magas minőségre és a jól viselhetőség elvére!

Akár az egyszerűséget, akár az élénk színeket és mintákat preferálod, a MAGENTA WEBSHOP honlapján biztosan találsz szívedhez közel álló szettet! Kényelmes, letisztult és elegáns darabjaik és mindig megújuló kollekcióik már 20 éve igazodnak az aktuális trendekhez.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok