12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Telitalpú szandál – nyári stílus javaslatok

A telitalpú szandálok könnyed stílust tesznek lehetővé és tartós kényelmet biztosítanak, akármilyen alkalomra is veszünk ilyen szandált a lábunkra. Ezek a szandálok kényelmes fekvést nyújtanak a lábnak és stabilan tartják azt, így még több órás viselet után sem fájdul meg abban a lábunk. Ezek a szandálok is többféle anyagban, stílusban és színben készülnek, így mindenki megtalálhatja a stílusának és a személyiségének megfelelő darabot. Hogyan viseljünk egy telitalpú szandált? Mutatjuk a válaszokat!

Kisokos telitalpú szandálokhoz

Mint minden cipő vagy szandál esetében, így a telitalpú szandál vásárlásánál is ügyeljünk arra, hogy ne legyen túl nagy, de az sem szerencsés, ha egy vagy fél mérettel kisebbet választunk. Kalkuláljuk bele, hogy nyáron és délutánra kicsit megdagad a lábunk, ez akkor is így van, ha egyébként semmilyen egészségügyi gonddal nem küzdünk.

A telitalpú szandál kiváló választás azoknak, akik vékonyabb és hosszabb lábra vágynak, merthogy egy ilyen stílusú szandál nem csak nyújtja, de vékonyítja is a lábat. A telitalpú szandál a nyár kiemelt lábbelije, hiszen remekül passzol alkalmi ruhákkal, üzleti öltözékekkel, de még esküvőn vagy strandon is bátran viselhetjük. Ezek a szandálok nem csak kényelmesek, de roppant stílusosak is. Egy ilyen szandál kiemelkedő támogatást biztosít a láb számára, de a hosszantartó kényelmét és az extra stabilitását is megtapasztalhatjuk.

A telitalpú szandál nyáron nagyon népszerű

Nyáron az egyik legnagyobb favorit a telitalpú szandál, mivel különböző stílusban és sarokmagasságban kapható, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és a vágyainak a legmegfelelőbbet. Ezek a lábbelik remekül párosíthatók ruhával, szoknyával, hosszú nadrággal és rövidnadrággal, sőt, még strand szettel és fürdőruhával is. Nem véletlen, hogy az hölgyek egyik kedvenc nyári lábbelije és az sem meglepő, hogy ez a szandál évről - évre ott szerepel a szandálpalettán, a nyári szezonban.

Sokoldalú szandál, de hogyan viseljük?

telitalpú szandál az egyik legsokoldalúbb szandáltípus, amelyet hordhatunk farmerrel, alkalmi ruhával, tökéletes választás egy nyári estére, vagy nappalra az irodába egy térd alatti szoknyával, de egy városi sétához is ideális, akár miniszoknyával kombinálva.

Színek tekintetében nem kell csalódnunk, ha telitalpú szandálról van szó. Az élénk színek jól mennek a vidám színű nyári ruhákhoz, az irodába választhatunk semleges színeket, de ha farmerrel kívánjuk viselni, akkor pedig egy aranyszínű telitalpú szandállal pezsdíthetjük fel a szettet és persze a nyári esténket.

Nyáron, a nők előszeretettel hordanak mini és maxi szoknyát. Mindkét szoknyához passzol a telitalpú szandál. A mini szoknya és egy ilyen szandál remekül nyújtja a lábakat és vékonyítja az alakot. Még egy tavaly vásárolt farmer rövidnadrágot is megújíthatunk, ha egy élénk, nyárias színű szandált választunk hozzá.

Hol hordhatok ilyen szandált?

Az irodában is viselhetjük, hiszen egy A-vonalú, egy maxi szoknyával is nagyon jó összhangot teremt egy díszítésektől mentes, semleges színárnyalatban pompázó szandál. Strandon és fesztiválon is bátran bújhatunk ilyen szandálba. Hogy tovább fokozzuk a kényelmet, válasszunk alacsonyabb sarokkal ellátott szandált, viszont egy esküvőn lehetünk bátrabbak, merészebbek és egy díszesebb, alkalmi megjelenésű szandál mellett is dönthetünk.

Akármilyen telitalpú szandált is keresünk, a CCC webáruházban, vagy üzleteiben bizonyára találunk olyan lábbelit, amely minden szempontnak megfelel. A webshopban találkozhatunk semleges és élénk színű szandálokkal, különböző sarokmagassággal. A visszafogottak és a merészek is lelnek majd kedvükre valót, hiszen a CCC hosszú évek óta azon dolgozik, hogy maximálisan kiszolgálja a vásárlók igényeit.

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok