14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
10°
Holnapután
15°
Szombat
10°
2023.03.29. szerda, Auguszta
filter.hu filter.hu

Ezért érdemes a filmekről, sorozatokról megjelenő legfrissebb híreket követni!

Napjainkban már egyre kevesebben, egyre kevesebbet olvasunk bármiféle témában. Mind egyre inkább átállunk arra, hogy csupán meghallgatjuk a minket érdeklő témában megjelent legújabb podcastot, vagy megnézzük a legfrissebb összefoglaló videót.

Ez sajnos több szempontból is szerencsétlen választás: egyrészt lemaradhatsz egy csomó fontos információról, másrészt pedig gyakran olyan kulisszatitkok maradnak előtted rejtve, amelyek egyébként érdekeltek volna.

Akár filmfanatikus vagy, akár nem, sok infóról maradhatsz le!

Nagyon jók az összefoglaló videók és podcastok, illetve rádióműsorok, ám sajnos nem képesek teljes képet festeni. Ez azért van, mert akik ezeket elkészítik, helyetted olvasták el a témában megjelenő összes bejegyzést. Ez pedig azt jelenti, hogy így sajnos lehet, hogy épp az fog kimaradni, amire Te kíváncsi lettél volna. Az ilyen műsorok nem személyre szabottak, a készítők általában olyan tartalmat próbálnak gyártani, amelyek mindenkinek megfelelnek, érdekesek lehetnek. Mivel nem ismernek Téged személyesen, így lehet, nem fogják megmutatni a Titanicból ismert karaktereket a valóságban, lemaradhatsz a színészekkel kapcsolatos legfrissebb pletykákról. 

Ami azonban talán a legrosszabb, hogy ha időnként nem nézel rá a mozis, filmes, sorozatos hírekre, lemaradhatsz az online, ingyenes vetítésekről, premierekről, és bizony könnyedén beelőzhetnek a történetek falásában a híreket követők. Így persze spoilerek garmadájának teheted ki magad, ami senki számára nem lesz kellemes.

Mennyire népszerűek a mozival, filmekkel, sorozatokkal kapcsolatos hírek?

Az az igazság, hogy a top hírek között mindig találhatunk valamit, amely ebben a témában jelent meg, hiszen a kül- és belpolitika után a celebpletykák a legnépszerűbb témák, amelyeknek középponjában általában színészek, sportolók vagy énekesek állnak. 

A legfrissebb híreket persze azért is érdemes követni, mert így tudhatod meg leghamarabb a kedvenc színészeddel és/vagy színésznőddel kapcsolatos híreket. Ezekről sosem jó lemaradni, ráadásul olvasni őket egyszerre szórakoztató és kikapcsoló élmény. Az ilyen bejegyzéseket olvasva egy kicsit elszakadhatsz a valóságtól, egy pár percre elfelejtheted a napi stresszt, néhány sor erejéig nyugi lesz.

Sose tudhatunk eleget

Bizony! Az a helyzet, hogy mivel a filmek, sorozatok gyártása sosem áll le, így hétről hétre jelennek meg a különböző izgalmas bejegyzések a legfrissebb titkokról, kulisszatitkokról. Te tudod például, hogy melyik 15 hírességgel utálnak a legjobban együtt dolgozni Hollywoodban és miért? Na és arra van tipped, hogy melyik híresség felismerhetetlen Scorsese legújabb filmjében?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre találhatod meg a választ, a top hírek között is.

Filmbemutatók, trailerek
Kritikák, hírek
Filmbemutatók, trailerek
Kritikák, hírek
Filmbemutatók, trailerek
Kritikák, hírek
Filmbemutatók, trailerek
Kritikák, hírek
További anyagok