14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Intelligens eszközök - már a mellékhelyiségben is!

Egy modern, szép és innovatív fürdőszoba központi elemei a prémiumminőségű szaniterelemek. A spanyol Roca márka legfiatalabb generációs modelljeivel a leggyorsabban és leghatékonyabban éri el fürdőszobájában a kívánt tisztaságot.

A márka legtöbb fajtájával összeillő Multiclean® bidéfunkciós ülőkék a személyes higiénia leginnovatívabb megoldásait hozzák el a háztartásokba. Ezek az ülőkék oldalpanelről vagy távirányítóval kezelhető mosó- és szárító funkciókkal rendelkeznek, még nagyobb tisztaságot biztosítva használóinak.

Egy csapásra beüzemelve

A Multiclean® bidéfunkciós ülőke telepítése roppant egyszerű; csak leszereli a régi ülőkét, majd beállítja az újat és egy mozdulattal a helyére rögzíti. A legújabb technológia használatához elég a vízkimenethez és az elektromos hálózathoz csatlakoztatni az ülőkét.

Meggyőző forma

Ezek a smart megoldásokat kínáló típusok minimalista dizájnjukkal és letisztult formáikkal, kecses íveikkel nagyon népszerűek mind a szaniterforgalmazók képviselői, mind a gyermekes háztartások körében. Az új bidéfunkciós ülőkéket személyre szabott beállításokkal rendelkező kezelőpanelekkel szerelték fel, melynek köszönhetően minden használó saját szokásainak megfelelően tudja beállítani a kívánt funkciókat.

Biztonságos technika

Az intelligens wc-ülőkék mosási és szárítási funkciói használaton kívüli állapotban nem kapcsolnak be, köszönhetően a szerkezet szenzoros érzékelőinek. A beépített visszahúzható fúvóka minden használat előtt és után pulzáló tisztítást végez, megszűrve a távozó vizet is egy beépített szűrőn keresztül.

A Multiclean® energiatakarékos üzemmódú, megbízható szerkezet, és a Roca részéről a hozzá ajánlott garanciális szolgáltatással kellő érv lehet a megvásárlásához.

Teljes higiénia

A Roca Multiclean® bidéfunkciós ülőkék antibakteriális felülete rendkívül higiénikus használatot ad, meggátolva a felhalmozódó baktériumok elszaporodását. Ezt az ülőke levehető fúvókája is biztosítja minden wc használat előtt és után.

Kiegészítők a prémium verzióban

Multiclean® Premium változata 5 extra funkciót foglal magában. Szabályozható az ülőke hőmérséklete, a beépített levegőszűrő segít megszüntetni a kellemetlen szagokat a wc csészében. A Premium verzió energiatakarékos üzemmódba kapcsol, amikor érzékeli, hogy hosszabb ideje nincs használatban, és a belső megvilágítás fényei az éjszakai tájékozódásban segítenek azoknak, akik nem akarnak villanykapcsolót keresgélni a sötétben. Végezetül a különböző funkcióbeállítások elmenthetők.

Az intelligens wc ülőkék, bidék technikai leírásával kapcsolatban további műszaki információkat a cég honlapján talál.

Amennyiben álmai otthonát intelligens megoldásokkal szeretné komfortosabbá tenni, nincs mese, ezt az elképzelést a fürdőszoba felszerelésénél sem veszítheti szem elől.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok