15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

A fehér robotporszívó, ami nőies és trendi

A háztartási munkák zöme, így a takarítás is többnyire a nő feladata. Megkérdőjelezhető-e így, ha a háztartási gépeket és eszközöket ő választja ki a maga ízlése szerint? Gondolnak-e a gyártók a felhasználókra ilyen megközelítésből, és befolyásolja-e egy nő döntését, hogy a férj milyen technikai paramétereket tart fontosnak?

A porszívózás női vagy férfi házimunka? 

Lehet, hogy megosztó a felvetés, és ha egy rögtönzött felmérést készítenénk, meglepő eredményt kapnánk. Maradjunk annyiban, hogy a mai világunkban egy robotporszívó használata mindkét fél számára előnyös.

A mindennapi takarítás szerves részévé válhat ezzel az eszközzel, főleg amennyiben kisgyerek vagy kisállat van a családban. Nem is olyan rég még fájdalmas hajlongások, négykézláb kúszások és gyöngyöző homlok mellett végeztük - legtöbb családban apuka - a porszívózást, és nem egyszer maradt ki az ágy alatt vagy nehezen hozzáférhető helyeken a takarítás.

Ma már egy Xiaomi robotporszívó használata szinte élvezet, és a férfiak úgyszólván a második gyerekkorukat élhetik vele “játszva”. 

Nőies és trendi legyen – avagy a hatékonyság számít

A modern háztartások a trendi berendezés mellett tükrözik a benne élők stílusát, és igényeikre szabottak a kényelmi funkciók is. A robotporszívó jelenleg még inkább a felsőkategóriás lakások kiegészítője, ezért sokan szűkíthetik a kört vásárlás előtt a maguk design- és ízlésvilága szerint. A fehér szín egyébként önmagában nőies, egyszerű és a tisztaságot jelképezi.

A hatékonyság rovására azért nem mehet a színválasztás, ez tény. Számolnunk kell az egyes termékek energiafogyasztásával, hatékony tisztítási funkcióival, képességeivel. A legjobb, ha megfogalmazzuk igényeinket, és a robotporszívó családjának tagjai közül a pénztárcának is a legmegfelelőbbet választjuk. 

Hatékony házimunka, trendi porszívózás 

A robotporszívók VIOMI családja népszerű, és a tagjai között széles palettán mozog az elérhető nőies és trendi fehér, valamint hatékony, de még pénztárcabarát robotporszívó kínálat is. A legújabb családtag egy igazán klassz darab, amely 2 az 1-ben funkciójának köszönhetően még nagyobb felületen felsöpör és feltöröl, a mélyebb rések sem jelentenek számára akadályt. Küszöbmászás szempontjából könnyen átmegy a közepes bukkanókon, a vastagabb szőnyegeken. Erőteljesebb, 200 Pa-os szívóteljesítménnyel rendelkezik, LDS-térképnavigációval részletes és pontosabb térképet készít, így saját pozícióját is jól tudja felmérni.

Szenzorai kifinomultabbak, szinte esélytelen az akadályba ütközése. Végül pedig a takarítást ütemezhetjük, és akár mobilapplikáció segítségével távolról vezérelhetjük. Nagyobb, többszintes lakás, ház esetén is bátran használható, 5 szintes térképrendszerrel ellátott, amelyet beállíthatunk a takarítás igényeinek megfelelően. 

Hölgyek, urak, talán nem is az a kérdés ezek után, hogy fehér, nőies és trendi-e, hanem hogy ki fogja valóban használni?