15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.03.26. , Emánuel
filter.hu filter.hu

Kis kedvenceink

Mint ahogy mi, emberek különbözőek vagyunk, kis kedvenceink is számtalan egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. Biztosan ismerünk legalább egy olyan embert, aki kisállatot tart otthon, esetleg mi magunk is közéjük tartozunk.

Szőrös, meleg, dorombol

A macska előkelő helyet foglal el a kis kedvencek sorában. Tapintásával, simogatásával számos pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre. A velük való kapcsolat csökkenti a stresszt, a szorongást. Jó hatással van a vérnyomásra, normalizálja a pulzust. Különleges érzékkel ismerik fel érzelmi állapotunkat és alkalmazkodnak hozzá viselkedésükkel. Feltétel nélkül elfogadnak minket és csökkentik magányérzetünket.

A cicák hanggal, szaggal és testbeszéddel kommunikálnak. Az elégedett cica farkát maga köré csavarva üldögél. A púpos hát, felborzolt farok félelmet fejez ki egy erősebb egyeddel szemben, és még folytathatnánk a sort. Ezeket a karaktereket kiválóan vissza lehet adni például ajándéktárgyakon, már amennyire ajándékozásban is gondolkozunk.

Mikor vállaljunk és mikor ne otthonra kis kedvencet?

Ebben a kérdésben nemcsak az állat mérete lehet kérdés, hanem a hely is, ahová szánjuk és akinek szánjuk. Egy cica jobban elviseli a benti közeget, míg egy kutyának ideálisabb lehet egy kertes ház. Bár biztosan megoszlanak a vélemények.

Egy cica kisgyerek mellé is ideális lehet. Általuk tanulható a napirend, hiszen a cicáknál ez viszonylag meghatározott. Legtöbbször ugyanakkor esznek, alszanak és játszanak, de jól alkalmazkodnak környezetükhöz is. Azonnal visszajeleznek, ha valami nem tetszik nekik, így a társas viselkedés is tanulható általuk, mint ahogy hízelkedésükkel a meleg, szeretetteli viselkedés.

Mivel okozhatunk örömet egy kisállatkedvelő barátnak vagy családtagnak?

Egy biztos, aki életében valaha is valamilyen kis kedvenc mellett dönt, azzal bárhol járjunk, ilyen és hasonló megjegyzéseket fogunk hallani. “Milyen cuki kutya!” “De jó az a cicás póló!” Ugye ismerős? Na, ők azok, akiknél nem kell sokat gondolkozni, ha ajándékozni szeretnénk... Biztosak lehetünk abban, hogy bármilyen, kedvencükkel kapcsolatos aprósággal boldoggá tehetjük őket. Egy cicás póló, esetleg egy cicás bögre kedvenc macskafajtájával, nem is kérdés, hogy bejön-e majd.

Egy kis ötletelés, hogy hol találunk állati jó dolgokat

Ajándékozáshoz nagyszerű ötleteket találunk a Pamutlabor Pólónyomda webáruházban. Esetükben több mint 20 fajta termékre vállalnak nyomtatást. (póló, bögre, vászonkép, telefontok, baby body, stb.) A termékek lehetnek képes vagy képes-feliratosak. Kategóriák segítségével kedvenc macskafajtára is szűkíthető a keresés.

A bolt profiljához hozzátartozik az egyedi kérések teljesítése is. A grafikus kérésre megtervezi az elképzelésünket, de egy kis kreativitással bárki megteheti az online pólószerkesztővel. Mivel saját képpel is dolgozhatunk, igazi személyre szabott, állati jó póló készülhet.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok