8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Itt a tavasz – készülj a legjobb férfi pólókkal és pulóverekkel!

A tavasz mindig kicsit a megújulás időszaka – felébredünk a téli lelassultságunkból, elkezdjük megvalósítani a kisebb-nagyobb terveinket, új lendületet kapunk. Kiváló alkalom ez arra, hogy magunkkal, a külsőnkkel is törődjünk egy kicsit, illetve megújítsuk a ruhatárunkat.

Ha alaposan körülnézel, láthatod, hogy rengetegen viselnek jól láthatóan régi, divatjamúlt holmikat. Az ember hajlamos ragaszkodni ahhoz, amit szeret és szívesen visel, közben meg észre sem veszi, hogy mennyire eljárt már felette az idő. Ne ess ebbe a hibába! Érdemes minden tavasszal alaposan átnézni a ruhatáradat, és lecserélni azokat a darabokat, amik kimentek a divatból, vagy már kissé viseltesek. Szerencsére a divatos férfi pólók és pulóverek tárháza elég széles, így könnyen találsz majd olyanokat, amikkel helyettesítheted a régieket.

De milyeneket válassz helyettük?

Jó kérdés persze, hogy ebből a bőséges kínálatból mit érdemes választani. A könnyű férfi pulóverek előtérbe kerülnek tavasszal, hiszen a kabátok lekerülnek, így ezek látszanak elsősorban – nyilvánvalóan nem mindegy, hogy milyenek mellett teszed le a voksodat. Érdemes átböngészni az aktuális divatot, de nem javasolnánk, hogy gondolkodás nélkül kövesd. Ha valami nem Te vagy, nem tudod magadénak érezni, nem is fog jól állni, és arra is figyelned kell, hogy milyen színek passzolnak hozzád, illetve milyen az alkatod.

Nyilván vannak jól bevált fazonok, amiket szívesen viselsz. Vizsgáld meg alaposan, hogy mik azok a pontok ezeken a pulóvereken, amik tetszenek és amik jól állnak neked. A nyakkivágás? A szabás? Az anyaga? Esetleg a szín? Ha ez megvan, akkor már van egy nagyon jó kiindulópontot, ami alapján tudsz újakat választani.

A pólók esetében is ez a helyzet: célszerű figyelembe venni az aktuális trendeket, hogy ne tűnj ódivatúnak, de mindenképpen legyél tekintettel a saját stílusodra is, ha igazán jó eredményt akarsz elérni. A kedvenc pólók nem véletlenül azok: nyilván jól érzed magad bennük, és jól is állnak. Nyugodtan kereshetsz hasonlókat, csak egy kicsit újabb, divatosabb kiadásban.

Találd meg a legjobb pólókat és pulóvereket a tavaszi nyári szezonra!

A fotó forrása:
AntGor / Shutterstock.com

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok