14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Díszítsük bútorainkat stílusos fogantyúkkal

Legyen szó konyháról vagy hálószobáról, a bútoraink meghatározzák az otthonunk hangulatát. A bútorok által alakítjuk ki lakásunk stílusát, akár modern, akár a klasszikus vonalat kedveljük. Ehhez az arculathoz az apró kiegészítők is hozzájárulnak.

Egy modern konyhabútort a letisztult fogantyúk tesznek teljessé. A klasszikus hatást pedig a finom vonalak erősítik. Sőt, a kis kiegészítők hiánya is trendivé teheti a bútorokat. 

Klasszikus kialakítású fogantyúk

A hagyományos kialakítású konyhabútorokkal legtöbbször rusztikus hatást kívánnak elérni a tervezők. Ehhez tökéletesen illenek az antikolt fémfogantyúk. A kerámiabetétek még tovább finomítják a klasszikus stílust. 

Ezeknél a kerámiabetétek és a fogantyúk színei is variálhatóak, hogy a lehető legjobban harmonizáljanak a bútorral. Az azonban biztos, hogy bármelyik fogantyút választjuk, szép és praktikus kiegészítőt kapunk. Nem is gondolnánk, hogy ezek az apró részletek mennyire fel tudnak dobni minden helyiséget.

Modern fogantyúk

Akik jobban kedvelik a mai, modern stílusú berendezéseket, azok is megtalálják a nekik tetsző fogantyúkat. A modern kiegészítők formái általában egyszerűbbek, letisztultabbak, mint a klasszikusoké. Így van ez a fogantyúkkal is. Egyenes vonalak, egyszínű, fémes színek jellemzik a kínálatot. 

Természetesen itt is találhatunk klasszikushoz hasonló, mégis újhullámosabb darabokat. Ami biztos, hogy a kínálat forma- és színvilága rendkívül széles. Valóban minden konyha- vagy szobabútorhoz megtalálhatjuk a legjobban illő fogantyút. Érdemes alaposan körülnéznünk, hogy a legszebb és a legjobb minőséget választhassuk ki.

Bútorgombok

Nem csak a megszokott, két ponton rögzíthető fogantyúkat vásárolhatjuk meg. A bútorgombok, ahogy a nevük is mutatja, egy ponton kapcsolódnak a bútorhoz. Ezek a gombok a kisebb szélességű fiókok esetében is nagyon praktikusak, hiszen nem foglalnak el nagy felületet.

Minden stílusban megvásárolhatóak. Kerámiabetéttel, sőt, fonott kötéllel kialakított bútorgombokat is választhatunk. A színek, méretek és formák tárháza is széles. A termékkínálat minden igényt kielégít. Jól mutatnak a konyhai szekrényeken, de a hálószobát és a nappalit is feldobják ezek az apróságok.

Fogantyú nélküli működés

A modern, minimalista berendezésű otthonokban gyakran nem használnak fogantyúkat a tervezők. Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen, ki kellett dolgozni a fogantyú nélküli működés technológiáját. Ma már akár a hálószobába, akár a konyhába is választhatunk így működő tárolókat. Ehhez olyan speciális fém alkatrészek szükségesek, mint a sínen mozgó vasalatok, pántok, tip-on egységek vagy push to open rendszerek. 

Az elrejthető fogantyúprofilok ugyancsak a modern dizájn kedvelői közt népszerűek. Ezeknek a láthatatlan fogantyúnak a bútor frontjába marása szaktudást igényel, így minden esetben kérjünk hozzáértő segítséget.

 

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok