2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
11°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Hagyományőrző női viseletek

Rajongsz a hagyományőrző női viseletekért, vagy szívesen meglepnél valakit egy gyönyörű kézműves ruhával? Ez esetben nézz szét a Hagyományőrző Bolt webáruházban, ahol szebbnél szebb magyaros női ruhákat találhatsz!

Magyaros női viseletek a Hagyományőrző Bolt kínálatában

A Hagyományőrző Bolt webáruházban, avagy Böbe Hagyományőrző Boltjában kézműves női ruhák széles választéka áll rendelkezésedre. A kínálat minden évszaknak megfelelő, így akár télen, akár nyáron keresel ruhát, itt biztosan találsz majd. A viseletek S-től XXL-ig vannak méretezve, és az oldalon mérettáblázat is elérhető. Ha esetleg nem találsz megfelelő viseletet, akkor sem kell kétségbe esned. A Hagyományőrző Bolt egyedi méretre is vállal ruhakészítést. 

A női ruhák között gyönyörű kézműves kosztümöket, mellényeket, blúzokat, szoknyákat, ruhákat, pólókat, valamint kabátokat és blézereket találhatsz. A széles választék miatt akár hétköznapra, akár munkahelyre, akár különleges alkalomra keresel magyaros viseletet, itt biztosan megtalálod.

Érdemes követned a női ruhák leárazásait, hogy kedvezményesen juthass hozzá a különböző viseletekhez!

Kézműves kosztümök és blúzok 

Böbe Hagyományőrző Boltjában egyedi, kétrészes kosztümök között válogathatsz, még bocskai kosztümöt találhatsz. Ezek rengeteg színben kaphatók, de lehetőséged van rá, hogy akár változtass a színeken és a mintákon. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy felvedd a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. 

A Hagyományőrző Bolt női blúzokban sem szűkölködik. Gyönyörű magyar motívumkincsekkel díszített blúzok között válogathatsz, melyek között egyaránt találhatsz elegáns és egyszerű kivitelezésűt is. A blúzok között találhatók zsinóros díszítésű, bocskai és népies darabok, valamint matyó- és kalocsai mintás hímzett darabok is. 

További kézműves női viseletek Böbe Hagyományőrző Boltjában

A Hagyományőrző Bolt webáruházban találkozhatsz bocskai és zsinóros díszítésű mellényekkel is, melyek fekete és piros színben kaphatók. A kabátok, blézerek nagy színválasztékban érhetők el, nagy részüket a bocskai kabátok teszik ki. Pazar hétköznapi viselet lehet egy kalocsai, egy matyó vagy egy kalotaszegi mintával hímzett póló. A Hagyományőrző Bolt kínálatában ezt is megtalálod, fekete és fehér színben, rövid és hosszú ujjú változatban egyaránt. 

A ruhák kategóriában csodálatos néptáncos, alkalmi és csárdás ruhák között válogathatsz. Menyasszonyi és menyecske ruhákat is találsz, sőt, egyedi tervezést és készítést is igényelhetsz. 

Válogass kedvedre a különleges hagyományőrző női viseletek között, és találd meg a tökéletes ajándékot magad vagy szeretteid számára!