13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Környezetbarát fertőtlenítés ózongenerátorral

A vegyszermentes takarítás környezetvédelmi megfontolásból egyre népszerűbb, ezért az ózonkezelés is elterjedt fertőtlenítő eljárás. Ha minőségi, tiszta és egészséges környezetre vágysz, szánj időt az ózongenerátorok megismerésére.

A hordozható készülékek bizonyítottan hatékony tisztítást, penészmentesítést és szagtalanítást tesznek lehetővé. Zárt térben bárhol, bármikor alkalmazhatók. Tedd higiénikussá Te is otthonodat, munkahelyedet vagy járművedet ózonkezeléssel, és élvezd a tisztaság friss érzését.

Ezért hatékony az ózonkezelés

Az ózon rendkívül erős, a klórnál több ezerszer hatékonyabb oxidálószer. Már egészen kis koncentrációban is képes megsemmisíteni a helyiségben észrevétlen baktériumokat, vírusokat, gombákat és más káros mikroorganizmusokat, valamint az ezek által keltett kellemetlen szagokat. Sokan használják az ózont a penész ellen is. 

Az ózongenerátorok környezetkímélő megoldást nyújtanak a zárt terek és felületeik fertőtlenítésére, mivel az ózon gáz halmazállapota révén a nehezen elérhető helyekre is elér. A kis méretű hordozható készülékek segítségével eltüntetheted az összes allergént, és a kellemetlen szagokat is semlegesítheted olyan helyeken is, amik szabad kézzel nem vagy alig takaríthatók!

Az ózongenerátorok a helyiség oxigénjéből ózont állítanak elő. A készülék a behelyezett ózonlap vagy ózonkazetta segítségével egy, a villámlás során is bekövetkező, úgynevezett koronakisülés elvén hozza létre az ózongázt. Ennek a fizikai jelenségnek a létrehozásához van szükség a porcelán- vagy kerámialapra, ami azonban a kisülések során elhasználódik, ezért kb. 1000 üzemórát követően a lapokat ki kell cserélni.

Hatékony tisztítás, vegyszermentesen 

A megfelelő koncentrációt előállítani képes készülékkel a helyiségmérettől függő megfelelő kezelési idő mellett gyorsan kezelhetjük a helyiségeket, elérhetetlen helyekre is eljuttatva a fertőtlenítő hatást. Ha szeretsz a bolhapiacon vásárolni, mielőtt hazamész, kezeld le a járművedet. Így egyszerre az autót és az új szerzeményt is megtisztíthatod. Ez a bútoroknál is működik. A kanapék, matracok kárpitja nagyon nehezen takarítható, az ózongenerátor azonban képes ezekből is kivenni a kellemetlen szagokat.

A PLAZAWEB.HU webshop hordozható készülékei élőlények közelében nem használhatók, az ózongáz belélegzése ugyanis veszélyes. Legyél figyelemmel a biztonsági előírások betartására, amikkel az ózonkezelés teljesen kockázatmentes. A készülékek használata nem igényel semmiféle szakértelmet, felelősségteljes használatát követően viszont fél órás várakozási idő szükséges, melyet követően alaposan ki kell szellőztetni a helyiséget, az ózon belélegzése ugyanis légúti problémákhoz vezethet.

A járványhelyzetben növekszik a kereslet, ne maradj le, irány a webshop. Ózongenerátoraink hihetetlenül kedvező árakon várnak rád!