8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Férfi ingek – ismerkedj meg az 5 legnépszerűbb dizájnnal

Az ing, mindig is egy örök darab lesz egy férfi ruhásszekrényében. Az elegáns, alkalmi ingek kifinomulttá varázsolnak, míg a kockás vagy a flanelingek a laza megjelenést teszik lehetővé és varázsolják a férfiakat ellenállhatatlanná. A férfiruhák közül vannak olyanok, amelyek kitüntetett figyelmet élveznek a férfiak körében. Nincs ez másként az ingek esetében sem. Ismerkedjünk is meg az 5 legnépszerűbb dizájnnal!

A klasszikus és mégsem unalmas fehér

Ingek közül, a fehér ing az a tipikus hagyományos vonalat képviselő darab, ami nem csak benne van a top 5 kategóriában, de talán soha nem megy ki a divatból. A férfiak általában valamilyen jeles eseményen viselnek fehér színű inget, de azért is kedvelik nagyon, mivel nagyon sokoldalú és számtalan módon lehet azt hordani. A fehér inget a hétköznapokon is lehet viselni. Egy jó kiindulási alap lehet, főként, ha a réteges öltözködésre törekszünk egy hidegebb téli, vagy tavaszi napon. A fehér ing akkor mutat igazán jól, ha dizájnosan viseljük, azaz valamilyen sötétebb felsővel, pulóverrel, vagy zakóval vesszük azt fel. Habár egy füllesztő, meleg nyári napon a rövid ujjú fehér ing, önmagában is megállja a helyét, mint például a Polo Ralph Lauren ing, amely legombolható, puha gallérral rendelkezik. Ezt az inget farmerrel is viselhetjük. Ha viszont elegánsabb megjelenésre vágyunk, akkor válasszuk a Mango Man inget.

A pamut ing is dizájnos?

De még mennyire! A pamut és a pamutból készült ruhadarabok manapság is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a pamut anyag számtalan pozitív jellemzővel bír. A pamut egy tartós és meglehetősen kopásálló szövet. Kellemes a tapintása, bőrbarát és csak minimálisan nyúlik. Ma már pamutból is szemet gyönyörködtető ingeket készítenek. Ilyen például a Tommy Hilfiger pamut ing, amelyet minősített organikus gyapotból varrtak. A férfias megjelenést, az ujjakon található zárható mandzsetta és a klasszikus, kenti típusú lágy gallér biztosítja. A klasszikus gallérral ellátott Hugo pamut ing, a lazább megjelenést is lehetővé teszi, hiszen sportcipővel is viselhető. A slim fazonú ing hétköznapjaink egyik kedvenc darabja lehet.

Az egyik toplistás: farmering

A farmering is nagyon kedvelt a férfiak körében, hiszen végtelen lehetőségeket biztosít az öltözködés terén. A farmeringek közül könnyedén megtalálhatjuk azt a darabot, amely az adott eseményre a legjobban illik. A farmering tartós, kényelmes és könnyen karbantartható. Egy stílusos ruhadarab, hiszen manapság már a divatos öltözködés egyik elengedhetetlen ruhadarabja. A sokoldalúság is jellemző rá, hiszen a hideg, téli napokon vehetünk alá egy színben, fazonban és stílusban egyező garbót. A férfiak 3 kedvenc téli ruhadarabja nem csak a farmering, hanem a farmer is.

A réteges öltözködést a sok farmering közül, a Marc O’ Polo farmeringje is lehetővé teszi. Míg például a Jack & Jones farmering egy tavaszi napon javasolt viselet, amikor kissé lazább, hétköznapi stílusra vágyunk.

A kockás ing még mindig divatos?

A kérdésre, határozott igen a válasz. Csakúgy, mint a fehér ingek, a kockás ingek is nagy favoritnak számítanak a férfiak körében. A kockás ingek is javarészt pamutból készülnek, amelyek lehetővé teszik a kényelmes viseletet. A kínálatban sokféle kockás inggel találkozhatunk. A Mango Man CLAUDE ing például remekül harmonizál farmerral, de ha elegánsabb eseményre vagyunk hivatalosak, akkor talán a Polo Ralph Lauren ing ajánlható, amely tavasszal egy bézs színű len vagy más textilanyagból készült nadrággal kifinomulttá és elbűvölővé formálhat bennünket. Természetesen az eleganciát fokozhatja, ha egy kényelmes bőr cipőt is felveszünk és az ing színét összhangba hozzuk a nadrág és egyéb kiegészítőink színével. A rózsaszín ing például még ma is töretlenül hódít a férfiak körében, idén sem lesz ez másként.

Az egyedi mintás ingek is hódítanak idén

A mintás ingek is nagyon dizájnosak. Egyre népszerűbbek is, mivel általuk kifejezhetjük önmagunkat és a személyiségünk egy olyan szeletét mutathatjuk meg a külvilágbak, amelyet elképzelhető, hogy más módon nem mernénk megtenni. Ha csak kicsit vagyunk merészek, akkor a mintás anyagú Levi’s kollekcióból válogassunk. A merészebbek a Hugo pamut ingben érezhetik jól magukat, amelynek színvilága – fekete és piros – a kalandra vágyók egyik kiemelt öltözéke lehet. A bevállalós férfiak körében a Desigual mintás inge is hódít, amely sportcipővel és egy sötétebb nadrággal igazi, elszánt, bevállalós külsővel ruház fel. Ezeket a dizájnos férfi ingeket az answear.hu webáruházban is megvásárolhatod.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok