14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Semi di Lino - Ragyogás, színvédelem, kezelés

A professzionális fodrászkellékek tulajdonsága, hogy általában csak a szalonokban elérhetők. Amikor egy gyártó úgy dönt, a nagyközönség rendelkezésére bocsátja az amúgy szakembereknek szánt termékeit, két dolgot tehet. Lebutítja fürdőszobai használatra őket, vagy meghagyja ugyanazt a minőséget és segíti az őt képviselő fodrászokat azzal, hogy a vendégek kezébe adja a professzionális hajápolás lehetőségét.

Az olasz Alfaparf Milano az utóbbi mellett döntött. Nem félt attól, hogy kiadja titkait, és jól tette. A felhasználók nem kezdték el hanyagolni fodrászukat, hanem boldogan vették tudomásul, hogy ők maguk is sokat tehetnek hajuk egészségéért és szépségéért. A mesterek dolga pedig talán egy picit könnyebb lett, hiszen a szalonminőségű termékek otthoni, ezáltal gyakori használatával csökkentek a hajproblémák.

A hajápolás alapjai

A hajápolás mindig a tisztítással kezdődik: a samponok már ekkor elkezdik kifejteni hatásukat, attól függően, milyen a hajunk. Ezért nagyon fontos, hogy választás előtt mindig legyünk tisztában azzal, milyen fejbőrre, hajra veszünk terméket. A tisztítás mellett ugyanis elkezdődik a hidratálás, a faggyúmirigyek szabályozása vagy a helyreállítás. 

Erre erősít rá a kondicionáló és a maszk, majd végül a fluid és a különböző hajvégápolók.

Az időtlen szépségű haj olyan fogalom, amelyre a legtöbb nő vágyik. Úgy az egyenes hajú, a göndör, a rövid, a hosszú vagy a festett hajúak - hiszen mindenki törődik a hajával. A haj ugyanis az énkép része, jellegzetes terület, amelyet már az egészen kicsi gyermekek is lerajzolnak az emberábrázolásaikon. Nem csoda hát, ha egészségesnek és szépnek szeretnénk látni.

Semi di Lino - Az innovatív technológia

Az Alfaparf Milano olyan technológiát fejlesztett ki, amely egyedülálló a ragyogás, a kezelés és a színvédelmet területén. Ezeket az anyagokat minden termékébe belerakja, ez garantálja, hogy akár a szalonban, akár a fürdőszobában használjuk, ugyanolyan hatékony legyen a kezelés.

Az Urban Defence Pro az az anyag, ami védelmet biztosít a hajszálaknak. A nagyvárosi élet, az UV-sugárzás, a klimatizálás mind megviseli a hajat. Ez az összetevő kvázi filmbevonatot képez a hajszálakon, így a szabadgyököket képző porrészecskék nem tudnak bejutni a haj belsejébe. A festett haj színe így nem sárgul, a természetesség nem fakul, miközben a tapintása lágy marad.

A Shine Fix Complex lenmagkivonatot tartalmaz, amely a fényességért felelős. A vitaminok, ásványi anyagok kellenek a hajnak, hogy az megőrizhesse vitalitását. A lenmagolaj ebben segít. A Color Fix Complex pedig UV-szűrő és antioxidáns, így a haj intenzív színárnyalata tovább megmarad. Akár 9 mosás után is megtartja színét.

A termékcsalád megoldást kínál a különböző hajproblémákra, sőt, a fejbőr számára is ápolást nyújt.

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok