2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
11°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Mit válasszunk születésnapi ajándékba?

Vajon milyen egy igazán tökéletes születésnapi meglepetés? Mivel mindenki másra vágyik, így ezt nehéz megmondani. Az biztos, hogy szeretnénk valamilyen praktikus, frappáns és kreatív dolgot vásárolni a szerettünk számára. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy az elsőre hangzik.

Ha igazán szép csomagot szeretnél átadni, akkor válassz bele valamilyen egyedi jelentéssel bíró figurát vagy szobrot, ami akár kiegészítésnek is tökéletes. De vajon mit érdemes választani születésnapra? Ebből a cikkből minden kiderül!

Születésnapi ajándék nők számára

A nők számára valamennyivel könnyebben választunk ajándékot. Bármikor meglephetjük őket egy drogériás vagy egy ruhaboltos ajándékutalvánnyal. Emellett a legtöbb hölgy biztosan örülne egy új ékszernek is. Persze nem kell ennyire klisés dologgal előrukkolni, hiszen az internet világában számos egyedi terméket és lehetőséget találunk. Legyen szó tortakészítő tanfolyamról, kézművesbonbon-készítésről, gyertyafényes vacsoráról a Duna parton vagy éppen egy sétarepülésről a Balaton felett. 

Meglepetések férfiak számára

A férfiaknak már egy kicsit nehezebben találunk tökéletes meglepetést. Persze nem lehetetlen számunkra sem ajándékot vásárolni, főként, ha ismerjük az adott személyt. Őket is meglephetjük egy sétarepüléssel valamelyik tavunk felett, de vehetünk a részükre valamilyen barkácsboltba szóló utalványt is. Amennyiben az extrább dolgokat kedveli, vásárolhatunk egy élményvezetést is például egy Mustanggal vagy egy Ferrarival. Ha ennél is extrémebbre van szükség, akkor pedig lehetőségünk van befizetni driftelésre is egy speciális motorcsónakkal. Melyik férfi ne örülne valamelyik ajándéknak a felsoroltak közül?

Figurák és szobrok születésnapra mindegyik nem számára

Valamilyen különleges és szívhez szóló meglepetést szeretnél átadni egy szeretted születésnapjára? Ebben az esetben nézz körbe a Szavak helyett webáruházában, ahol számos gyönyörű ünnepi figura és szobor közül választhatod ki a tökéletes ajándékot. Itt bármely korosztály számára találhatsz valamilyen egyedi terméket. A Willow Tree faragványok széles választékban kaphatóak. Az egyedi és kézzel készített figurák mindegyikének külön jelentése van, így az ajándékot könnyedén személyre szabhatod. 

Születésnapi meglepetések gyermekeknek

A webshopban gyermekek számára is találhatsz ajándékokat. Az “Őrangyal” figura például a védő és óvó szellemet szimbolizálja, amely megvédi a fiatalokat a rossz energiáktól. Ha kisbabáról van szó, akkor vásárolhatunk neki egy aranyos kis táblát “Pszt...alszik a baba” felirattal. Ez nagyon aranyos meglepetés lesz, amelyet később is hasznosítani tud majd. Talán egyszer majd a saját babájának az ajtajára is felakaszthatja. Az “Anya-lánya” szobor pedig mindkét irányban tökéletes ajándék lehet. A gyantából formázott szobor egy lányát ölelő anyát ábrázol, amely pasztellszínben készült el, így bármely helyiségbe könnyedén beilleszthető.