25 °C, Budapest
25 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
24°
Vasárnap
27°
2022.08.11. csütörtök, Zsuzsanna
filter.hu filter.hu

Ajándékok tartalmas otthoni időtöltéshez

Manapság, amikor a megszokottnál több időt töltünk otthonunkban, még fontosabb, hogy jól érezzük itt magunkat. Ehhez számos olyan praktikus és vicces kiegészítő is hozzájárul, amelyet az internetes ajándékboltok kínálnak. Legyen élmény a kertészkedés, csempésszünk humort és vidámságot a lakásba! Így még a járvány miatti bezártság is könnyebben elviselhető.

Izgalmas otthoni kiegészítők

Ha vannak gyerekeink, érdemes lehet beszereznünk egy öntapadós rajztáblát. Sok gyerkőc éli ki korai művészi hajlamait a falakon, nagy bosszúságunkra. Ha biztosítunk számára egy öntapadós, rajzolható felületet a falon, a lakás többi részét megkímélhetjük. 

Az otthoni munkához is hasznos kellék lehet egy polc, melyet a monitorra vagy a tévére rögzíthetünk. Tárolhatjuk rajta az internetelosztót, a tévé beltéri egységét vagy akár a kávénkat is. Így több helyünk marad az íróasztalon. 

Furfangos és különleges szerkezet a mágneses öröknaptár, ami rabul ejti a felnőtteket is. Ez a prémium naptár igazán dizájnos kiegészítője lehet a nappalinknak. Falra szerelhető, de az asztalon is remekül mutat. 

Irány a kert!

A karantén időszakában még inkább felértékelődtek, a kertek, az udvarok, de még az erkélyek is. Érdemes körülnézni az ajándék webshopok kínálatában mert rendkívül változatos termékeket találunk. A napelemes kerti füzérek nem csak karácsonyi dekorációként funcionálhatnak. Egy kerti parti kiegészítőiként is igazán látványosak. 

Szép és praktikus eszközökkel léphetünk fel a rovarok ellen. A szúnyogriasztó karkötő a gyerekek számára is ideális, nincs szükség a kellemetlen szagú krémekre, spray-kre. Nem csak karkötőt, de ruhára csiptethető szúnyogriasztót is kaphatunk. Választhatunk továbbá elektromos szúnyogcsapdát is. Ez nem csak hatékony a vérszívók ellen, hanem igazán látványos dísze is lehet a balkonunknak, kertünknek.

Formabontó lakásdekoráció

Ha szeretünk kézműveskedni, elengedhetetlen otthonra egy jó minőségű ragasztópisztoly. Ezt több méretben és ragasztóbetéttel rendelhetjük meg online. Ha a kész dekorációkat kedveljük, akkor az internet számunkra is végtelen lehetőségeket kínál. 

Vásárolhatunk klasszikus ütközőgolyókat, de nagyon népszerűek a háromdimenziós tűképek is. Ha szeretünk utazni és erről megemlékezni, szerezzünk be egy kaparós térképet. Viszont ha állatokat tartanánk, de lusta gazdik vagyunk, rendeljünk hangyafarmot. Garantáltan nincs vele sok gond.

Szabadidős ajándékötletek

A webshopokban számos olyan különleges szuvenírt találunk, amely praktikus kiegészítője lehet a szabadidő eltöltésének. Az összehajtható étkészlet vagy a túlélő karóra túrázó barátaink, szeretteink számára ideális ajándék. Ha szeretjük a karaoke-t, vásárolhatunk vezeték nélküli mikrofonokat, és az esti hangulat máris garantált. Ha pedig otthon, a tévé előtt is moziban szeretnénk érezni magunkat, szerezzünk be egy popcorn vödröt.