6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Babaszoba berendezése és dekorálása használt tárgyak segítségével

A babavárás egy fantasztikus dolog, viszont amint bemegyünk egy bababoltba, hogy vegyünk egy babaágyat vagy pólyázót, bizony elszédülünk egy kicsit a csillagászati árak láttán.

Szerencsére 2021-ben, az internet világában már nem kell méregdrága új babaholmikat vennünk, amiket egyébként is néhány hónap alatt kinő majd a csöppség. Helyette már lehetőségünk van több száz apróhirdetés közül válogatni, hiszen a Maxapró segítségével még egy újszülött érkezése sem fogja megterhelni annyira a családi kasszát.

Használt bababútorokkal még a környezetet is kíméljük

Mivel nem sok szülő engedheti meg magának a vadonatúj, de sajnos irtózatosan drága bababútorokat, így többségük úgy dönt, hogy inkább használt bababútort vesz a kisbabájának.

Mindegy emiatt, hogy játéktárolós lócára, kiságyra, tanulótoronyra vagy egy járókára van szükségünk, a Maxaprón kínált használt bababútorok közül garantáltan megtaláljuk azt, amely tökéletes lesz a kisbabánk számára.

Így még a környezetet is kíméljük, hiszen nem pazarolunk, illetve nem veszünk újat, mert gyakran a használt bababútorok is ugyanolyan jó állapotban vannak, mint az új modellek.

A gyerekszoba feldíszítése is olcsóbb, ha használt kiegészítőket választunk

A legtöbben nem azért szeretnének megszabadulni a gyerekszobában használt bútoroktól és kiegészítőktől, mert tönkremennek, hanem azért, mert amint megnő a gyerek, már egyszerűen nincs rájuk szükség.

Így lehet az, hogy a legtöbb apróhirdetésben szereplő dekorációs elem vagy bútor szinte tökéletes állapotban van.

Gyakorlatilag nincs idő őket elnyűni, hiszen hamarabb kikerülnek a gyerekszobából, mint amennyi idő alatt egy gyermek elhasználná a dekorációkat vagy bútorokat.

Válogathatunk bájos unikornisos éjjeli lámpák, kiságyra akasztható forgós játékok, faldekorációk, díszpárnák, játéktároló kosarak vagy falmatricák közül is, amelyeknek mind pénztárcabarát áruk van.

Így már nem is olyan drága berendezni egy barátságos és vidám gyerekszobát, hiszen a bababútorokat és dekorációkat az eredeti ár töredékéért lehet így megvásárolni.

Nagy segítség ez a szülőknek is, hiszen minél többet tudnak megspórolni a gyerekszoba berendezésén, annál több pénz marad később a különórákra és a sportolási lehetőségekre.

 

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok