7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
13°
Kedd
18°
2024.02.24. szombat, Mátyás
filter.hu filter.hu

Superfit - a gyerekcipők csúcsa

A Superfit egy osztrák gyerekcipő márka, amely az elmúlt 70 év gyártási és tervezési tapasztalatának köszönhetően magasan vezeti az európai gyerekcipő ipart. Egykor családi vállalkozásként induló cég megőrizte páratlan precizitását és igényességét valamint különösen nagy hangsúlyt fektet a gyermekek folyamatosan növésben lévő lábára.

2011-ben egy felmérésben 342 német, osztrák és svájci orvosból és ortopédusból álló csapat 98%-a adta a Superfit gyermekcipőknek a legjobb értékelést.

gyerekcipő

Mi jellemző a Superfit gyerekcipőkre?

  • Rendkívül könnyű és rugalmas talp, így akár már akkor is hordhatóak a cipők, amikor a csöppségek járni tanulnak.
  • Egészséges lábfejlődét támogató bokatartás, mely megfelelő tartást nyújt a kicsik lábának.
  • Rengeteg fazon, melyek közül a lábformának megfelelő választható.
  • Prémium minőség mind a tervezés, alapanyagok kiválasztása és a gyártás során is.

A cipők között találhatóak speciális GORE-TEX technológiával készült modellek is, melyek hatására ezek a cipők nemcsak lélegzőek, de egyben 100% vízállóak is.

Hol lehet Superfit gyermekcipőket kapni?

www.szazlabugyerekcipo.hu webshopban számos, a gyermekek testi fejlődéséhez nélkülözhetetlen Superfit cipőt lehet kapni, amelyek akár már az első lépések során is bátran használhatóak.

Budapesti családbarát gyerekcipőboltban hozzáértő eladók segítségével személyesen is lehet nézelődni és fel is lehet próbálni a Superfit cipőket.

Milyen Superfit cipőket lehet rendelni?

A webárházban széles választékban lehet megrendelni a kisfiúknak és kislányoknak való bájos stílusú Superfit kiscipőket. A kínálatban jelenleg az alábbi modellek közül lehet válogatni, amelyek természetesen mind tépőzárasok, hogy gyorsan és könnyen lehessen a kicsik lábára felhúzni őket.

Gyermek szandálok:

Tökéletes viselet a nyári időszakban, kiváló választás lehet a melegebb napokon.

Gyermek benti cipők:

Ezek a típusú apró kis lábbelik a szandálok és a zárt cipők közötti átmenetet képviselik. Bölcsődébe, óvodába, de otthoni benti cipőnek is remek opciók.

Gyermek tavaszi és őszi cipők:

Ezek főként az átmeneti időszakra való modellek, így bátran viselhetik őket a picik az enyhe, de esős őszi napokon, vagy a kissé hidegebb tavaszi időszakban is.

Gyermek csizmák:

Ezekben a vízálló, téli cipőkben puha, meleg bundával ellátott kényelmes kis gyermek csizmákban garantáltan élvezni fogják a kicsik a téli hógolyózást és szánkózást a közeli dombokon.