14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Kalandos kvízjátékok az otthonod kényelméből

Unatkozol? Van néhány szabad perced, vagy csak eleged lett a házimunkából, és szeretnél egy kicsit kikapcsolódni? Helyezd magad kényelembe a kedvenc foteledben, és teszteld a tudásod virtuálisan online kvízekkel!

Virtuális utazás

A legtöbb országban kijárási korlátozásokat vezettek be, ami alaposan limitálja a szabadidős elfoglaltságok számát. Szerencsére azonban az internet korlátlanul elérhető.

Egy virtuális utazásra hívlak, ahol az online kvízek tengerében mártózhatsz meg. Bár ahhoz, hogy a valóságban elutazhass egy tengerpartra, talán még várni kell néhány hónapot, az internet segítségével mégis kiszakadhatsz a szürke hétköznapokból.

Miközben kedvenc italodat kortyolod, és talán némi nassolnivalót is magadhoz veszel, gyere, és utazz erre a virtuális tengerpartra, ahol izgalmas küldetések várnak rád!

online kvízek

Miféle küldetések?

Tíz kérdésből álló kérdéssorokat találsz a keresztlabda.hu-n, méghozzá meglehetősen változatos témákban. Strandokról, tengerpartokról, bolygónkkal kapcsolatos kérdésekről, mesékről és filmekről is jelent már meg kvíz ezen az oldalon. Van, hogy pénznemek váltópénzeit kell meghatároznod, vagy történelmi évszámokra kell felelned.

Ne habozz! Regisztrálj néhány perc alatt, és töltsd ki a kvízeket helyesen. Ha így teszel, felkerülhetsz a weboldal ranglistájának élére, amit büszkén mutathatsz meg családodnak, barátaidnak!

Milyen játékok vannak még?

A Keresztlabda weboldalán nem csupán kvízek vannak. Találsz itt retró videójátékokat is, ahol lehet, hogy te is megtalálod gyerekkorod kedvenc klasszikusait, amikkel szívesen játszottál órákig vagy sokszor napokig.

Ha a kilencvenes években voltál gyerek, akkor biztosan emlékszel az olyan klasszikusokra, mint a Sonic The Hedgehog, a Super Mario vagy éppen a Pacman. Van köztük több is, amelyik kétfős játékmóddal is rendelkezik. Ezeket érdemes asztali számítógépről, billentyűzettel kipróbálni a jobb játékélmény érdekében. Ne felejtsétek el a játék elindítása előtt megnézni, melyik billentyűvel tudjátok irányítani a karaktereket!

Milyen egyéb funkciók vannak a weboldalon?

A kvízek és a játékok bármelyikét könnyedén megoszthatod a barátaiddal a közösségi oldalak egyikén, vagy akár elküldheted nekik e-mailben is egy kattintással.

A szervezők azt ígérik, hogy a ranglista mellett február folyamán már nyereményekért is harcba szállhatsz. Így ha eddig nem tetted volna, érdemes mielőbb csatlakoznod a Keresztlabda Facebook-csoportjához, nehogy lemaradj a legfrissebb fejlesztésekről.

Megállás nélkül készülnek az újabb, érdekesebbnél érdekesebb kvízek, és nem lenne meglepő, ha további fejlesztések látnának napvilágot a következő hetekben, hónapokban.