2 °C, Budapest
2 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
11°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Válogass a Rieker téli csizmái között!

Ha még eddig nem szerezted volna be a vadonatúj téli lábbeliket, akkor itt az ideje elkezdeni, hiszen megérkeztek az első fagyok. Most már jobban elbírjuk a melegebb darabokat, persze az is fontos, hogy a saját stílusunkban találjunk lábbelit. Ha szeretnél kicsit belelesni az idei trendbe, akkor tarts velem egy rövid csizmalesre, ahol a legkülönlegesebb Rieker csizmákkal találkozhatsz!

A “domina” darabok

Egyszerre érhetjük el a domináns és elegáns hatást azokkal a hosszú szárú csizmákkal, amelyek kínálatából általában a fekete mindenki kedvence. Ezek között vannak bőrhatású és szövetjellegű darabok egyaránt. Általában úgy lettek kialakítva, hogy jól illeszkedjenek a lábszárhoz, vádlihoz, sőt, sok esetben a talp formáját is felveszik. Ráadásul jól elnyelik az ütődéseket is. Ezeket bármilyen rangos eseményen viselhetjük, de a kényelmi szempontokat kielégítve ugyanúgy megállják helyüket a hétköznapok alatt is. 

Csinosított bokacsizmák

női csizma

A bokacsizmákat valójában két csoportra oszthatjuk, az egyik ilyen csoportot a nőiesebb változatok testesítik meg. Ezek között találkozhatunk magas és lapos sarkú csizmákkal egyaránt, de jellegzetességük, hogy sok darabot különleges alkalmakra is felvehetünk. Csinosított fazonnal vannak ellátva, amelyek kiemelik a lábat. Kényelmesek, könnyedek, na és persze mutatósak is!

Ha idén csak később kapott el a vásárlási láz, és szívesen megismernéd a Rieker darabjait, akkor ne aggódj! A LifeStyleShop webáruház női csizmái között megtalálod a hozzád illő darabot! 

A bundás csizmák

Nem feledkezhetünk meg a kedvenc csizmáinkról sem, a jó öreg meleg, bélelt lábbelikről. Ezek a csizmák általában vagy bokáig, vagy annál kicsit hosszabb érő hosszúságúak. Mitől olyan melegek és puhák? Nos, számos darab például 100%-os mértékben gyapjúval bélelt. Így a legnagyobb mínuszokban sem kell féltenünk a lábunkat a hidegtől. 

Ezek a darabok leginkább a hétköznapok során hasznosak. Amikor leesik az első hó, vagy megérkeznek az első fagyok, biztosan minden cipősszekrényből előkerülnek a bundás csizmák.

Ha még nem hallottál volna a Riekerről…

Nem mehetünk el szó nélkül a márkanév mellett, hiszen már több száz éve hozza évről évre ugyanazt a színvonalat. Népszerűségének számos oka van, de leginkább különleges technológiája és páratlan stílusa emelhető ki. 

Minden lábbeli kizárólag minőségi anyagokból készül, ezáltal olyan rugalmas és kényelmes darabok születnek, amelyek hosszú távon viselhetőek. Olyan speciális technológiával vannak ellátva a Rieker lábbelik, amelyhez hasonlóval csak kevés márkanév büszkélkedhet. Az ún.  ANTISTRESS® technológia maximális kényelmet nyújt a sarkak és a talpak számára is. Egy biztos, a strapabíró Rieker termékek jó befektetésnek minősülnek.

Hello december! Kezdd a kemény telet néhány minőségi Rieker csizmával! Neked melyik a kedvenc stílusod?

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok