6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Black Friday a lakberendezésben is, ezt kínálja a BIANO!

A csupán három hónapja indult BIANO.hu a lakberendezésre szakosodott online üzletek egyik legszínvonalasabb marketing felülete Magyarországon, amely az első szezonális Black Friday akciójára készül: 2020. november 27 – 30. között a BIANO-n lévő online home&deco üzletek és a BIANO csapata közösen dolgozták ki, hogy milyen akciós termékek legyenek elérhetőek az oldalon.

Kulcsszavas keresés vagy kép alapú – a felhasználó igénye szerint!

biano

A BIANO az első home & deco online piactér/kereső platform, amely mesterséges intelligenciát (AI) használ az online vásárlói élmény személyre szabásához. A vásárlók, érdeklődők a www.biano.hu oldalán egy külön Black Friday menüpontot találnak, amelyben az összes partnerek akciós termékeit, árajánlatait egybegyűjtötte a BIANO csapata.

Ebben a külön menüpontban a felhasználó személyre szabott ajánlatot, tanácsot kap az általa keresett termékekről, nevezetesen azt kapja meg amire leginkább szüksége van. A felhasználó ugyanakkor a BIANO exkluzív funkciójának köszönhetően, a képkeresővel is bármit megtalál. Ehhez nem kell mást tennie, mint akár számítógépről, akár okostelefonról feltöltse a keresett termék fotóját az oldalra. Pár másodpercen belül a funkció megkeresi a terméket, vagy ahhoz hasonlót, és a keresőlistán a vásárló láthatja az összes magyarországi home&deco üzlet, és forgalmazó ajánlatát.

A képkeresési funkció egy olyan technológia, amelyben a felhasználó feltölt egy fényképet vagy képernyőképet a webshop mobil- vagy asztali változatára, és hasonló vagy pontos eredményeket kap a vizuális anyag alapján. Tehát az online vásárló a szükséges lakberendezési tárgyát, terméket nem a kulcsszavak, hanem a képek segítségével sokkal könnyebben megkeresheti. Ugyanakkor ez az eszköz abban is kiváló segítség, hogy a megannyi árajánlatot összehasonlítsa a felhasználó, és onnan vásároljon, ahonnan neki a legmegfelelőbb.

biano

A BIANO hatalmas adattárral rendelkezik és dolgozik, így a home&deco kereskedelmi partnereinek hasznos információkat nyújthat a keresett szaktermékek javarészéről, elősegítve az online üzleteket, forgalmazókat, hogy minél jobban felkészülhessenek az akciós időszakokra.

A felmérések, eddigi igények szerint ebben az évben a BIANO.hu-n lévő üzletek például nagy érdeklődésre számítanak a dekorációs, konyhai kiegészítők, az online iskolához, és otthoni munkavégzéshez szükséges termékkategóriákban. Várhatóan leginkább az íróasztalokat, irodai bútorokat, forgószékeket stb. fogják leginkább keresni az elkövetkező időszakban.

Mindezt figyelembe véve, a BIANO azon van, hogy minél jobban kiszűrje a termékigényeket, és eszközeivel segítse a felhasználót, hogy a hagyományos e-kereskedelmi lehetőségekkel szemben, minél gyorsabban és hatékonyabban megtalálhassa a kívánt terméket.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok