26 °C, Budapest
26 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
21°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Európai kávé is lehet világszínvonalú. Erre az Ebenica kávé a bizonyíték

Gondolta volna, hogy egy szlovák pörkölőben készült kávé a legjobb európai kávék közé tartozhat? Az EBENICA COFFEE kávépörkölő Amerikában és Angliában is nagy sikert aratott. Jó hír, hogy az Ebenica kávé az Ön számára is elérhető!

ebenica kávé

Az első siker Amerikában

Az akkor még családi vállalkozásként működő társaság első nagy sikere az amerikai kávé-értékelő társaság, a Coffee Review értékelője volt. A Coffee Review szakemberei rendszeresen értékelik a világ minden tájáról érkező kávéfajták százait és teljeskörű értékelést készítenek róluk – kiértékelik a kávé arómáját, ízét, utóízét és azt, hogy hogyan harmonizál a kávé a tejjel. Az Ebenica Intensivo Ebenica Piano és Ebenica Harmonelle kávék 2013-ban a maximálisan elôrhetú 100 pontból 90-et kaptak a végső értékelésben. Még ennél is jobb eredményt ért el a Gurmano kávé, amelynek a minőségét 92 ponttal díjazták. A sikernek köszönhetően a márka felkerült az Európai eszpresszó kávék Top 10-es listájára és komoly konkurenciát jelent az ismert, és a piacon befutott kávémárkáknak. 

A Brit Great Taste gasztronómiai versenyen díjazott kávé

A Greate Taste az egyik legnagyobb nemzetközi gasztronómiai verseny, amelyen a világ minden tájáról származó italokat és ételeket értékelnek. A több, mint 500 főből álló zsűriben élelmiszer kritikusok, séfek, újságírók, élelmiszer szakemberek és éttermek és kereskedők képviselői foglalnak helyet, akik az egyes termékeket bekötött szemmel történő ízlelés után értékelik. Az EBENICA COFFEE pörkölő üzem a versenybe először 2019-ben jelentkezett be, amelyen három kávé is sikerrel szerepelt. A versenyen a Gurmano és a Harmonelle blend kávék és a single origin Brasil Santo Antonio nyert díjat. A sikert az idén is sikerült megismételni, hiszen az eszpresszó kategória győztes termékei között ott szerepelt a versenyen résztvevő mind a négy kávé, az Intensivo, Duetto, Guatemala Acatenango és a El Salvador La Joya. Az összes díjat nyert Ebenica kávét megvásárolhatja a kávés webáruházunkban.

ebenica kávé

Az elégedett vevők a legnagyobb elismerés

Egy kis pozsonyi kávézó az évek során olyan sikeres utat járt be, hogy mára már az egész világon ismertté vált. Az Ebenica kávék vevőinek és kedvelőinek a száma folyamatosan növekszik és nem csupán a magánszférában, hanem a szállodák-, éttermek- és kávézók szegmensében is. Kivételt az államelnökök és további jeles személyiségek irodái sem képeznek. A kávé exportja olyan további országokba is beindult, mint Csehország, Ausztria vagy Szaúd-Arábia. A márka számára a nemzetközi sikerek és növekvő népszerűség ellenére a legnagyobb kitüntetést a végfelhasználó elégedettsége jelenti. Mert mindent annak rendelnek alá, hogy a csészébe töltött kávé kiváló ízű és illatú legyen. E tekintetben mindegy, hogy a kávét egy köztársasági elnök, egy menedzser, vagy éppen egy nagymama fogyasztja - a friss kávét mindenki számára ugyanúgy pörkölik: türelmesen, odaadással és szeretettel.  

A prémium minőségű kávékat Ön is megízlelheti, mindehhez elegendő, ha ellátogat a www.ebenica.hu webáruházba.

A fotók forrása: EBENICA COFFEE