32 °C, Budapest
32 °C
Budapest
Holnap
28°
Holnapután
28°
Hétfő
30°
2022.07.01. péntek, Annamária
filter.hu filter.hu

Milyen tünetek esetén hasznos a huminsav kutyáknak?

Neked is ismerős a kutyád esetében a folyamatos vakarózás, a kipirosodott bőr és esetleg a néhány helyen előforduló szőrhiány? Ha még nem tudod, hogy hogyan szabadulj meg ettől a zavaró és kellemetlen tünetegyüttestől, akkor maradj velünk, és próbáld ki a huminsavat kutyáknak!

Mi az a huminsav?

A humuszanyagok ismerete egészen az ókorig nyúlik vissza, amikor már bátran alkalmazták számos problémára. Ezzel szemben a huminsav belsőleges alkalmazása nem volt jellemző és elterjedt, pedig igazi csodaszer, ha négylábú kedvenceinknél alkalmazzuk. 

A huminsav egy olyan speciális, természetes immunerősítő, ami hatékonyan segít a kutyák szervezetének abban, hogy a teljes mértékben szervetlen anyagokat felhasználható szerves anyaggá változtassa. Ezzel nem csak az emésztést teszi hatékonyabbá, de az immunrendszerre is jótékony hatást gyakorol. Azáltal pedig, hogy az immunrendszer kielégítően működik, sokkal könnyebben és gyorsabban győzi le a különböző fertőzéseket, vírusokat. 

Segít abban, hogy a szervezetben felhalmozódott méreganyagok kiürüljenek, így tehermentesítve az emésztőrendszert és minden szervet. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy a különböző allergiák, viszkető kiütések mind származhatnak a táplálékban előforduló mesterséges és megemészthetetlen anyagoktól. A huminsav ettől segít megszabadulni, így pedig a szervezet képes lesz beindítani az öngyógyító folyamatait. 

huminsav

Miben találunk huminsavat, és hogyan kell használni?

A huminsav hatékony segítséget nyújt abban, hogy kutyánk megszabaduljon az állandó vakarózástól vagy esetleg a hosszabb-rövidebb ideje fennálló allergiától. Ezek többségében a feldolgozott élelmiszerek hozadékai, amik nem alkalmasak arra, hogy a kutyák emésztőrendszere feldolgozza. Ebben segít a huminsav, amit a HUMAC oldalán tudunk megrendelni. Egy adag nagyságrendileg 20-60 forintra jön ki naponta, ami az az összeg, amit bátran áldozhatsz kutyád egészségére. Mivel az ételére kell rászórni, így ritkán találkozhatunk olyan problémával, hogy nem fogadja el a négylábú. 

2 hét alatt már jellemzően látható a javulás a kutyáknál, ami abban nyilvánul meg, hogy visszatér az életkedvük, abbahagyják a folytonos vakarózást, megszűnik a bőrpír, és 1-2 hónap használat után láthatóan elkezd visszanőni a kihullott szőre. 

Ugye te is a legjobbat szeretnéd kedvencednek? Akkor nem lehet kérdés, hogy mindent kipróbálsz, amitől megoldást remélhetsz. Mi most megspóroltunk neked rengeteg kísérletezéssel töltött időt, hiszen a HUMAC termékeinek a hatékonyságát már gyógyult kutyák tömege bizonyítja. Ne habozz, találd meg még ma a leghatékonyabb segítséget kedvenced támogatására!

 

Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
Hírek, érdekességek
Nevetős-könnyezős
További anyagok