28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Irodaköltöztetés, ahogy megálmodta

Amikor cégvezetőként, irodavezetőként megálmodik egy irodát a cég számára, akkor a lehető legjobbat álmodja, valósítja meg, igaz? Hát persze! Azonban egy kiegészítést kell tennünk hozzá: a cég adott állapotához, anyagi helyzetéhez, lehetőségeihez képest. És ez így is van rendjén. Mégis van olyan, hogy ez kevésnek bizonyul.

Eljön az idő, amikor költözni kell

irodaköltöztetés

Hiába a kiváló tervezés, eljön az idő, amikor a cég, az iroda fejlődése már olyan mértékű, hogy az már tarthatatlan. Nem szakmai szempontból, hanem a helyet, az ottani lehetőségeket, esetleg még az elhelyezkedést is figyelembe véve. És amikor eljön az a pillanat, hogy kinövik a helyet, akkor bizony váltaniuk, költözniük kell. Csak így tudják biztosítani a cég további töretlen fejlődését.

Nem szabhat gátat a növekedésnek, a fejlődésnek az, hogy van egy szűk keresztmetszet, ami jelen esetben az iroda. Ilyenkor nem csak a kényelmi szempontok diktálnak, hanem a cég jövőjét figyelembe véve is a legjobb megoldás a költözés. Viszont közel sem mindegy, hogy milyen költöztető céget bíz meg irodájuk áttelepítésével.

Irodaköltöztetés? Csak profikkal!

Amennyiben gördülékenyen, előre tervezhető költségekkel szeretné levezényelni a költöztetést, akkor egy minden szempontból professzionális irodaköltöztető cégre van szüksége. Egy olyan céget kell keresnie, akik nem újak a piacon, sok száz vagy akár ezernél több költöztetésen vannak túl. Olyat, akik megfelelő referenciákkal rendelkeznek, lehetőleg irodaköltöztetés terén, nem feltétlenül csak a fővároson belüli költöztetéssel.

Nagyon fontos az is, hogy nem csak a munkájuk, de a hozzáállásuk, a kommunikációjuk is kiváló legyen. Ha erre nem adnak, akkor azért nehéz megadni a bizalmat számukra. Olyan céget keressen, akik nem ATM-ként tekintenek Önökre, hanem partnerként. Egy olyan költöztető céget, amelyik maximálisan figyel az egyedi igényeire és törekszik arra, hogy Önöket bevonva találják meg a legjobb megoldásokat. Az első, aki az ilyen szintű elvárások alapján eszembe jut, az a Servitius és Partnerei költöztetés. Cégvezetőjük büszkén hirdeti, hogy fontos számukra a partneri kapcsolat, az átlag feletti, minőségi szolgáltatás és az elégedett ügyfél.

Minden legyen előre lefixálva, lehetőleg írásban

Persze hiába a jó referencia, a sok éves költöztetői múlt, az emberek bizalmatlanok, gyanakvóak. Természetesen a bizalmatlanságot egy cég azzal tudja egy tollvonással megszüntetni, ha szerződést írnak a megbízásról. Egy olyan szerződést, amiben minden benne van. De természetesen ezt megelőzi a helyszíni felmérés, az ajánlattétel, a kommunikáció. Messze el kell kerülnie az olyan cégeket, akik egy telefonhívás alapján elvállalnák a teljes iroda költöztetését. Főleg, ha igazából még meg sem tudták, mi a pontos feladat, csak annyit tudnak, hogy irodaköltöztetés. A fent említett Servitius és Partnerei költöztetésnél garantáltan nem lesz ilyen.