18 °C, Budapest
18 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Vezérlésrögzítő a vezérlő helyes beállításáért

Amikor autót szerelünk, számtalan problémával találkozhatunk. Vannak olyan kopó eszközök, melyekkel lépten nyomon összefut az ember, melyre számítani lehet előre. Ezeknek a javítása, cseréje rutinfeladat, és nem igényel akkora erőfeszítést, mint egy olyan probléma, amivel ritkábban találkozik az ember.

Ráadásul ha ritkábban találkozunk egy problémával, akkor nagyobb az esélye, hogy olyan a probléma, amihez nincs megfelelő eszközünk. Érdemes mindenre felkészülni, ha azt szeretnénk, hogy komolyan vegyenek minket, mint autószerelőt. Persze mint mindenben, az autóiparban is mindig minden fejlődik, minden változik. Így érdemes időről időre újra megnézni, hogy milyen újdonságok vannak a szerszámpiacon, hogy tudjuk tartani a lépést.

vezérlésrögzítő

A vezérlés helyes beállítása

Gyakorlatilag minden esetben szükségünk van vezérlésrögzítőre, ha helyesen szeretnénk beállítani a vezérlőt. Viszont itt jön a bökkenő, hogy ritkán van vezérlőbeállítás, ezért nincs is mindig kéznél megfelelő vezérlésrögzítő.

Ezt kiküszöbölendő, érdemes felkeresni egy olyan céget, akik erre specializálódtak, és raktárról tudnak gyakorlatilag bármilyen vezérlésrögzítőt küldeni. Nyugodt szívvel ajánlom a www.szerszamrendelo.hu oldalt, ahol rengeteg vezérlésrögzítőt tartanak raktáron. Ez azért nagyon jó hír számodra is, mert így rövid átfutási idővel be tudod szerezni tőlük a számodra életmentő vezérlésrögzítőt.

Ha bejönne egy szíjcserés autó

Legközelebb, ha majd bejön egy szíjcserés autó, akkor máris magabiztosan fogod tudni mondani, hogy persze, gyorsan megoldod. Olyan szintű magabiztosságot tud adni, ha tudod, hogy már megvan hozzá a megfelelő eszközöd. De még akkor is ilyen magabiztos leszel, ha csak tudod, hogy hova kell fordulnod azért, hogy gyorsan meglegyen az eszközöd.

Ha most még nincs is minden gyártóhoz, minden típushoz vezérlésrögzítőd, idővel beszerezheted. És ehhez nem is kell berendelned az egészet, nem kell előre ekkora beruházást meglépned. Mindössze annyira van szükséged, hogy ha jön egy olyan autó, amihez még nincs eszközöd, felmész a fent említett oldalra, és megrendeled. Így egy idő után meglesz mindegyik.

Gyártók, típusok

Ha csak egy gyártóra vagy csak pár gyáróra vagy specializálódva, akkor lehet nem is akkora beruházás minden vezérlésrögzítőt beszerezni. Persze ezt te döntöd el, hogy mit bír a pénztárcád, mennyit tudnak várni az ügyfeleid.

Ha teheted, nézd meg, mennyit kellene beruháznod ahhoz, hogy gyakorlatilag minden márkát és típust lefedj, ami befuthat hozzád. Majd szerezd be őket. Nyugodtabban fogsz aludni, nem lesz szerszámgondod e téren egy darabig, az biztos.

Te is tudod, hogy a jól beállított vezérlővel elkerülhető a motor egyenetlen járása és a drasztikus teljesítménycsökkenés is. A többi, nagyon költséges hibáról ne is beszéljünk. Te is tudod, hogy szükséged van ezekre az eszközökre, az ügyfeleid hálásak lesznek.