6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Iskolás gyerekkel évközben is felkészülten

Szülőként minden évben megtapasztaljuk, hogy mennyi fejfájást okoz a szükséges írószerek, tanszerek terjedelmes listájának beszerzése, mire elkezdődik az iskolaszezon. Szerencsére túl vagyunk a szeptemberen, és gyermekeink már javában koptatják az iskola padjait. Ők is újra visszaszoktak a dolgos hétköznapokba: korai felkelés, készülődés, elindulás, tanulás.

Az általános és középiskolák folyamatos kihívás elé állítják csemetéinket, így különösen fontos, hogy iskolás gyermekünk a tanév minden napján felkészülten, a szükséges felszerelésekkel együtt induljon suliba. Tolltartó, füzet, toll, vonalzó? Csak néhány dolog azok közül, amikre egy diáknak szüksége van a zökkenőmentes tanuláshoz és az órán való aktív részvételhez. 

Akár kisebb-, akár nagyobb iskolás gyermekünk van, a tanuláshoz szükséges írószerek év közben sem hiányozhatnak az iskolatáskából. 

Ceruzától a kockás füzetig, avagy honnan szerezzük be az év során a sikeres tanuláshoz szükséges eszközöket a gyereknek?

iskolai füzet

Hagyományos vagy online vásárlás?

Szerencsére az év során is elég sok helyen van lehetőségünk a szükséges iskolaszerek beszerzésére, pótlására. Ha a hagyományos vásárlás hívei vagyunk, és szeretjük fizikailag is kézbe venni a terméket, több opció közül választhatunk: a kis papír-írószer bolttól a nagyobb papír-írószer üzleteken át a kereskedelmi üzletláncokig számos helyen megvehetjük a szükséges darabokat. 

Ha a kényelmesebb megoldás hívei vagyunk, és időt is szeretnénk spórolni, akkor az online vásárlás a legjobb választás. Érdemes olyan webáruházból rendelni, amelyik gazdag kínálattal, termékpalettával rendelkezik a papír-, írószer és iskolaszerek terén. Ezáltal egy helyről szerezhetjük be minden termékből a számunkra legideálisabbat. 

Füzetek minden mennyiségben

A füzetek bizony gyorsan betelnek, így sokszor szükséges továbbiak beszerzése az iskolai tanév során is. 

Vonalas, sima, kockás? Ha a gyereknek új füzetre van szüksége, mindenképp nézz szét a Papelito iskolaszer kínálatában. A füzetektől, tollaktól elkezdve a radíron, vonalzón át itt minden iskolaszer megtalálható, ami nem hiányozhat egyetlen diák iskolatáskájából sem. Vonalas, sima, négyzetrácsos, franciakockás változatban, többféle méretben és színválasztékban válogathatsz a füzetek és spirálfüzetek között. És ha már füzet, akkor szótárfüzet, hangjegyfüzet, vázlatfüzet is szerepel a palettán. 

Egyéb iskolaszerek, tanszerek

Csak, hogy néhányat említsünk a mindennapos tanuláshoz szükséges eszközökből: sima és színes ceruzák, tollak, vonalzó, hegyező, radír. Ezeket az iskolaszereket is könnyen pótolhatjuk tanév közben is akár a hagyományos boltokat, akár az online vásárlást részesítjük előnyben. 

Ha új füzet, ceruza, vonalzó, akkor Papelito!