8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Az acélbetétes bakancs, ami minden igazi rocker ruhatárában szerepel

Ahhoz, hogy valaki hitelesen képviselje a rocker stílust, a zene, az életérzés és az öltözködés is kell. A rockerség tehát nem csak szívben dől el, hanem a megjelenésünknek is a részét képezi.

A rocker életérzés

A rockerség a rock zene hallgatásánál kezdődik, de közel sem ott ér véget.

Egy földöntúli érzés, amit akkor tapasztalhatsz meg, amikor rockzene rajongóként tombolsz kedvenc bandád koncertjén. Az életérzés, amikor már kismilliószor hallgattad meg ugyanazt a számot, mégsem tudsz betelni vele. Az életérzés, amikor sétálsz az utcán, és szembejön veled egy ismeretlen, aki egy rock együttes pólóját viseli, és testvériesen összenéztek. Az életérzés, amikor egy szürke hétfő reggelen kizárólag a Metallica vagy a Nirvana képes kirobbantani a pihe-puha ágyadból.

A rocker életérzés egyszerre ad szabadságot és összetartozást, amit lélekben és a külsőnkön is megélhetünk.

acélbetétes bakancs

A rocker öltözködés

A rockerség nem a divat majmolásáról szól, és önmagában egy acélbetétes bakancs még nem tesz rockerré. A rock-, punk- és metálzene rajongói ugyanakkor előszeretettel viselnek acélbetétes bakancsot, ami része egyéniségüknek. 

A rocker viselet a vasalt bakancs mellett olyan alapdarabokat foglal magába, mint például a zenekaros póló vagy pulóver. A megjelenésben a kiegészítők (pl. ékszerek, felvarrók) is fontos szerepet kapnak. 

Az acélbetétes bakancs, mint alapdarab

Bár a rocker kultúra alapszíne a fekete, az acélbetétes bakancsok kínálatában megtaláljuk a színes és mintás változatokat is. A fekete színű vasalt bakancs népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen sokféle ruhadarabhoz passzol. Ha egy picit egyedibb stílust szeretnél, ami jobban kihangsúlyozza a személyiségedet, bátran választhatsz színes vagy mintás lábbelit is.

Az acélbetétes bakancsok kiválasztásánál a stílus mellett a strapabíróság és a kényelem is fontos szerepet játszanak. 

Steel bakancs a rock, metál és punk szerelmeseinek

Amennyiben Te is időtálló, minőségi bakancsot keresel kedvező ár-érték arányban, mindenképp nézz körül a RockStore.hu kínálatában! Számtalan szín, méret, típus közül választhatod ki az egyéniségedhez legjobban passzoló darabot. A bakancsok mellett külföldi és hazai rock, metal zenekarok jogtiszta, eredeti ruházati termékeit is megtalálod náluk. 

A Steel acélbetétes, csavarozott talpú bakancsok tervezésekor külön figyelmet szenteltek annak, hogy talpkiképzése légbetétes legyen. Ezáltal minden modell ötvözi a kényelmet és a tartósságot is. Emellett a stílusra is odafigyeltek, így valamennyi modell a fekete mellett számos további (például kék, zöld, sárga, piros, stb.) színben is elérhető. Kínálatukban megtalálhatóak a rövid szárú modellek (3-4 soros), a 6-8-10 soros és a hosszú szárú (15-20 soros) modellek is.

A Steel bakancs minden rocker számára nyerő választás lehet.

 

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok