7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Fekete Péntek – az év akciója

Mindenki ismeri. A Fekete Péntek, vagy Black Friday az év azon napja, amikor a webáruházak szinte versenyeznek, hogy rekord mennyiségű kedvezményeket kínáljanak vásárlóik számára. Tudod, mi mindent vásárolhatsz a shopping ünnep ideje alatt? Nem csupán műszaki cikkeket.

Fekete péntek

Élj a kedvezményekkel

A Black Friday egyfajta előzetese a karácsony előtti vásárlási láznak. Az amerikai tradíciónak megfelelően a hálaadást követő napon kerül megrendezésre, tehát a 4. novemberi péntekre esik. Idén ez a nap november 27. De Amerikával ellentétben Magyarországon a shopping ünnep nem csupán egynapos – gyakran néhány nap, de akár egy hét is lehet.

Hazánkban főleg elektronikai termékekre vonatkoznak a kedvezmények, viszont elképesztő akciók várnak más webáruházakban is, például kozmetikai, sport vagy játék online áruházakban. Lássuk csak, mi minden kapható tehát olcsóbban Black Friday idején?

#1 elektronika és műszaki cikkek

Az új okostelefon, tablet, TV vagy hűtőszekrény vásárlása mindig nagy kiadást jelent. Ha tehát nem valamilyen hirtelen adódó probléma folytán vásárolunk műszaki cikket, akkor a nagyobb elektronika termékek vásárlását előre megtervezzük. Hogy a vásárlás igazán előnyös legyen, mindig érdemes megvárni a kiárusításokat és akciókat. A Black Friday ideje alatt akár -80% kedvezmények is várnak - így már igazán érdemes vásárolni, ugye?

#2 Bútor

A családi költségvetés egyik legnagyobb tétele a lakás berendezése. Ha a következő időszakban ilyesmit tervezel, elsősorban határozd meg, milyen összeget szánsz rá, és várd ki a novemberi leárazásokat. Hiszen 40%- t spórolni a konyhabútoron nem elhanyagolható összeg.

#3 Cipő és ruházat

Bár a ruházat és cipők nem számítanak olyan óriási kiadásnak, (persze abban az esetben, ha nem vagy vásárlás mániás) de a stílusos és trendi darabokra vonatkozó kedvezmények mindig jól jönnek. Nem tudod eldönteni hol vásárolj? Akkor csak várd ki a CCC Black Friday akciót, amelynek köszönhetően remek áron szerezheted be a legjobb minőségű női, férfi és gyermek lábbeliket.

#4 Könyvek

Ha imádsz olvasni, vagy éppenséggel szeretnél a szeretteidnek könyvet ajándékozni, akkor is érdemes kivárnod a nagy novemberi shopping ünnepet. Webáruházak ezrei, köztük természetesen a legnagyobb online könyvesboltok is hatalmas akciókkal várnak majd, amelyek során sokkal olcsóbban szerezheted be legújabb olvasnivalód. Remek alkalom erre épp a Libri Black Friday, amelynek köszönhetően akár már a karácsonyi ajándékokat is megvásárolhatod.

#5 Kozmetikumok és parfümök

Ha nem tudod, mit vegyél szeretteidnek karácsonyra, akkor lepd meg őket a legjobb minőségű kozmetikumokkal vagy a kedvenc parfümjükkel. A karácsony előtti Black Friday kedvezményeit pedig pont erre találták ki.

A Black Friday ideje alatt további termékeket is vásárolhatsz, mint például a játékok, kerti eszközök, szerszámok, állateledelek, baba-mama termékek – gyakorlatilag bármi, ami eszedbe jut. Kövesd a legnagyobb webáruházak aktualitásait, használd ki a kedvezményeket, és nincs más hátra, mint várni, míg megérkezik a várva-várt csomag. Lehet, egyenesen a karácsonyfa alá.