5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

Milyen a jó társkereső oldal?

Társkereső oldalakból és alkalmazásokból lassan Dunát lehetne rekeszteni, ezért érthető, ha a párját kereső ember elsőre elbizonytalanodik, hogy vajon ő melyik platformon fogja megtalálni a hozzá leginkább illő személyt. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, szemügyre kell venni, hogy milyen társkeresők vannak, és ezek közül melyik az, ami a céloknak leginkább megfelel.

Távolság alapú keresés

A jó társkeresők egyik ismérve, hogy távolság alapján is be lehet lőni bizonyos területet, hogy az ezen kívül eső regisztrált felhasználókat ne listázza. Ez kifejezetten hasznos funkció, hiszen nem mindenki számára megfelelő egy távkapcsolat, és persze az sem biztos, hogy a szimpátia esetén bármelyik fél hajlandó lenne a kapcsolat reményében költözni.

A távolság alapú kereséssel csak azok profilja ugrik fel, akik elérhető távolságban vannak, így a kölcsönös vonzalom hamar letesztelhető élőben is, hiszen a felek közti távolság nem állhat a boldogság és a sikeres kapcsolat útjába.

társkereső

Adatlapok szűrése

Az egyes társkereső platformokat gyakran éri az a vád, hogy kamu profilokat hoznak létre, hogy ezáltal népszerűbbnek tüntessék fel az oldalt, valamint a felhasználókat abba a hitbe ringassa, hogy az oldalon valóban nagy a kínálat, így viszonylag egyszerű szerető társat találni.

Éppen ezért érdemes az olyan társkereső oldalakat előnyben részesíteni, mely él a felhasználók kiszűrésének jogával. Ez azt jelenti, hogy azokat a profilokat, melyek nem az adott felhasználó adataival vannak feltöltve, és a kép sem olyan fotó, mely a felhasználót ábrázolja, azokat a szolgáltató kizárja az oldalról.

A társkereső nem szexpartner-kereső

Alapvetően semmi baj nincs az alkalmi kapcsolatokkal, de nem mindenki ezt keresi. Akinek ilyen vágyai vannak, az manapság a Tinderre regisztrál, hiszen ott jóval nagyobb az esélye efféle kapcsolatot találni, már csak abból kiindulva is, hogy elsőkörben kizárólag fénykép alapján lehet eldönteni, hogy kivel szeretnénk ismerkedni.

Ezzel szemben a komoly kapcsolatot keresők számára a társkereső oldalak egyik fő alkotóeleme a részletesen kitölthető profil, melyen a felhasználók megadhatnak minden szükséges információt magukról, melyeket fontosnak tartanak, illetve eszerint szűrni is lehet.

Átlátható, könnyen kezelhető oldal

Kétségtelen, hogy az emberek nagy része azokat a platformokat részesíti előnyben, melyek egyszerűek. Egyszerűség alatt a jól átlátható és logikus felépítés, a könnyű kezelhetőség és a felhasználóbarát oldalhasználat értendő.

További jó pont, ha az oldalon bejegyzések segítik a társkeresőt arra vonatkozólag, hogy hogyan töltse ki az adatlapját a siker érdekében. Valamint a mesébe illő sikersztorikat szintén sokan szívesen olvassák, hiszen minden egyes ilyen történet újabb reményt ad.

Ha te olyan társkereső oldalt keresel, ami megfelel a fent említett kritériumoknak, látogass el a CUPYDO Társkeresőre, regisztrálj, és találd meg a párod!

 

Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
Együtt
Már/még külön
További anyagok