9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Nyomtass olcsón a régi, de megbízható HP LaserJet gépeddel!

Az olcsó nyomtatás sok irodai munkáltató álma, főleg abban az esetben, ha nap mint nap hosszú dokumentumokat kell kézzelfoghatóvá tenni a munka elvégzése érdekében. Az olcsó nyomtatás mellett hosszú élettartamú és elnyűhetetlen gépekre is vágynak, mivel minél tovább bírja az adott gépezet, annál kisebb költségeket szükséges ráfordítani.

Azonban hogyan várhatná azt a felhasználó hogy régi, de jól funkcionáló nyomtatója még sokáig hű társa maradhasson, amikor megszüntetik a patronok vagy a tonerek gyártását? Ebben az esetben lehet kézenfekvő megoldás az utángyártott termékek beszerzése. Az olcsó, de mégis retro nyomtatást legjobban a 2014-es HP LaserJet nyomtató szemléltetheti. 

2014 HP LaserJet nyomtató

A HP termékei méltán híresek strapabírásukról és magas minőségükről, nincs ez másképp a 2014-es modellel sem. A nyomtató masszív, egyszerű, de mégis megbízható darab, amely robosztus méretével szinte magáénak tudhatja az íróasztal egészét. Pontosabb mérete számokban: 350 x 355 x 256 milliméter, míg súlya 10,5 kilogramm! A mai gépek már jóval a HP LaserJet súlyának fele körül vannak, és tudásuk sem hasonlítható össze, azonban semmi esetre sem kell a kukában landolnia, mivel feladatait tudásához mérten becsületesen teljesíti. 

A nyomtató 250 lapos papíradagolóval rendelkezik, így ritkán szükséges csak utántölteni, papírkiadó tálcája pedig 125 lap kapacitású, amely legfeljebb 6 perc alatt telik meg megközelíthetőleg, mivel a 2014 HP Laserjet 21 lap/perces nyomtatási sebességet ér el.

Automata duplex funkcióval nem rendelkezik, azaz manuálisan szükséges megfordítani a lapokat kétoldalas nyomtatási igény esetében. Azonban a gép aduásza a sok - nem igen előnyösnek mondható - tulajdonságaival szemben az akár 1 forint alatti lapköltség, amivel dolgozik. 

toner

Utángyártott termékek előnyei 

Az idősebb gépekhez szükséges kiegészítők, mint a tonerek vagy a patronok az idő folyamán olcsóbbak lettek, így a lapköltség nevetségesen alacsony. Azonban mindez nem az eredeti toner használatával érhető el, hanem a piacon lévő, magas minőséggel rendelkező utángyártott termékeknek köszönhető. Amennyiben szeretnéd te is alacsonyan tartani költségeidet és megtartani öreg, de annál megbízhatóbb nyomtatódat, akkor keresd fel a Patron és Toner weboldalát, ahol számos utángyártott termék közül válogathatsz a nyomtatód típusának megfelelően. 

Nem kell tartanod attól, hogy az ablakon kidobott pénz lesz, mivel az alacsony árak mellett nem kell lemondanod a minőségről sem. Az utángyártott termékek teljesen újak, azaz nem újratöltöttek, így nem kell attól tartanod, hogy olcsó és rossz minőségű termékkel tömöd nyomtatód. Mindemellett a Patron és Toner webáruháza tízszeres garanciát vállal az utángyártott termékekkel kapcsolatban. Azaz ha nem nyomtat vele a nyomtató, minőségileg nem felel meg az elvárásaidnak, akkor visszacserélik, vagy visszafizetik az árát!