9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Fényképes telefontokot ajándékba!

Nem tudsz mit kitalálni a közelgő szülinapra? Esetleg csak úgy meglepnéd a barátodat vagy barátnődet egy egyedi ajándékkal, de nem tudod, hogy merre indulj? Megkönnyítjük a dolgodat, mivel egy fényképes ajándékkal biztosan nem foghatsz mellé!

Egyedi ajándékok

Az igazán személyes ajándékokhoz a legjobb, ha úgy választunk, hogy távol álljon a tucatajándékoktól, mint a tusfürdők, zoknik vagy épp az utalványok. Ezek bár praktikusak, mégsem arról híresek, hogy annyira személyesek lennének. Éppen ezért érdemes megpróbálkozni olyannal, amit fénykép díszít. Például egy fényképes bögre vagy bármilyen, ehhez hasonló ajándéktárgy, amik biztosan alaposan betalálnak. Ilyen lehet mondjuk egy egyedi, fényképes telefontok is. 

Egy telefontok kifejezetten hasznos és igen sokféle funkciót betöltő ajándék lehet. Hiszen óvja a készüléket a sérülésektől, amik óhatatlanul is rongálhatják azt, de emellett persze igazán egyedi megjelenést kölcsönöz a tulajdonosának. Hiszen mi sem egyszerűbb, mint a telefonod közvetítésével érvényre juttatni, hogy mi is az, amit szeretsz? Trónok harca rajongó vagy? Esetleg Michael Jacksonért vagy oda? Szerencsére nagyon könnyű dolgod van, hiszen elég csak készíteni egy egyedi fényképes telefontokot, és már minden a helyére is került. 

telefontok

Hogyan és milyen telefonra készíts egyedi tokot?

A legjobb hír, hogy ma már szinte bármelyik telefonra könnyűszerrel készíthetsz személyre szabott tokot. Ha ajándékba szánod, akkor mindenképp legyél tisztában a készülék típusával, hiszen anélkül neki sem szabad állni a szerkesztésnek. Ha ez megvan, akkor keresd fel a Pitbullcase oldalát, ahol többféle tok közül válogathatsz, amire megtervezheted az egyedi mintát. 

Maga a tervezés igazán könnyű, szinte gyerekjáték. A választott tokhoz már nincs más dolgod, mint feltölteni az általad választott képet. Ez lehet saját, az internetről letöltött, de akár a galériában szereplő is. A legfontosabb, hogy a felbontás a HD (720p= 1280 X 720) vagy HD Ready (720p= 1366 X 768) minőségtől kezdődjön, de a legideálisabb minden tekintetben a FULL HD (1080p= 1920 X 1080). Ha ez megvan, akkor ideje formázni és egyedivé tenni a telefontokot. Ehhez használhatsz effekteket, vagy különféle szűrőket is. Ha úgy tartja kedved, elhelyezhetsz rajta matricákat, feliratokat vagy akár egy második képet is. A lényeg, hogy egyedi és mindenképp jó minőségű legyen a végeredmény.

Ha úgy érzed, hogy készen van a remekmű, akkor nincs más teendőd, mint betenni a kosárba és megrendelni. Ezután már csak a postáson múlik a szállítás. Ugye, hogy nem is bonyolult?

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor ne habozz, minél előbb készítsd el a neked való darabot, hogy felöltöztethesd a telefonodat!