20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
23°
Holnapután
17°
Péntek
17°
2023.10.03. kedd, Helga
filter.hu filter.hu

LOGOSZ Cégcsoport – nem csak székhelyszolgáltatást nyújt

A LOGOSZ Cégcsoport sokféle szolgáltatást biztosít az ügyfelei számára: székhelyszolgáltatás, cégalapítás, cégmódosítás, cég adásvétel és bélyegzőkészítés Budapesten és vidéken egyaránt. Budapesten 11 irodában, különböző kerületekben, vidéken pedig 9 városban állnak az ügyfelek rendelkezésére székhelyszolgáltatás nyújtásban és cégügyek intézésében.

A székhelyszolgáltatás és a cégalapítás Budapesten több kerületben is elérhető: II. kerület, III. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, XI. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XVII. kerület és XXII. kerület.  Cégalapítás és székhelyszolgáltatás vidéken is működik a LOGOSZ közreműködésével: Debrecen, Kecskemét, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Szolnok, Veszprém, interneten pedig a www.szekhelyszolgaltatas.eu címen.

bélyegzőkészítés

A LOGOSZ Cégcsoport segítséget nyújt a cég alapításában. A LOGOSZ segít kiválasztani a megfelelő adózási módot, tevékenységi kört, vállalkozási formát, hogy a kliens cége költségtakarékosan tudjon működni. A cégcsoportnál mind a székhelyszolgáltatás, mind a cégalapítás ára kedvező.

A LOGOSZ Cégcsoport szolgáltatásai közé tartozik továbbá a cégmódosítás, illetve a cégeladás. Cégmódosításra többek között egy egyszerű névváltoztatás miatt is szükség lehet, viszont a Logosz szerint csak abban az esetben érdemes a cégünket eladni, ha az iparága a lehető legjobban teljesít. A cikkben a LOGOSZ Cégcsoport három további szolgáltatását mutatjuk be.

1. Könyvelés a LOGOSZ partnercégénél

Könyvelésre minden vállalkozásnak és cégnek szüksége van, hiszen a könyvelés során tartják nyilván és vezetik az olyan gazdasági eseményeket, amelyek nagymértékben hatnak a vállalkozás jövedelmi és pénzügyi helyzetére.

A Stabil Kontakt Kft., a Logosz Cégcsoport partnercége. A Stabil Kontakt Kft. okleveles adótanácsadóval, könyvvizsgálóval és regisztrált mérlegképes könyvelőkkel várja régi és új ügyfeleit. A Kft. felelősségbiztosítással rendelkezik, így garanciát is biztosítanak a szolgáltatásaikra.

A Könyvelő Cég a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének regisztrált tagja, amellyel országos szinten 19 irodában vehetik fel az ügyfelek a kapcsolatot.

2. Kézbesítési megbízott szolgáltatás

A Logosz Cégcsoport a székhelyszolgáltatás mellett, kézbesítési megbízott szolgáltatást is nyújt az ügyfelei számára. A 2006. évi V. törvény 31. § 2. bekezdése megfogalmazza, hogy ki is a kézbesítési megbízott: „Ha a bejegyzési kérelemben külföldi jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdasági társaság szerepel, vagy a bejegyzési kérelemben feltüntetett külföldi természetes személy nem rendelkezik magyarországi lakóhellyel, a bejegyzési kérelemben kézbesítési megbízottat kell megjelölni.”

A kézbesítési megbízott feladatairól a 2006. évi V. törvény 31. § 3. bekezdése rendelkezik. E szerint, a kézbesítési megbízottnak az az egyik kiemelt feladata, hogy a bíróságnak, illetve más hatóságnak a cég működésével összefüggésben keletkezett, a külföldi személy részére kézbesítendő iratokat átvegye, és azokat a megbízó részére továbbítsa.

3. Bélyegzőkészítés

A LOGOSZ Cégcsoport immáron 7 esztendeje foglalkozik bélyegzőkészítéssel. Igény szerint lehetőség van több márka termékei, egyedi színű tinták és különböző fajta bélyegzőházak közül választani. Ha valaki saját elképzeléssel érkezik az irodába, úgy jóval hamarabb elkészülhet a bélyegzője.