11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Utazz itthon, válassz belföldi szállást!

Az idei nyár mindenképp a hazai utazásoknak kedvezett, így sokan olyan helyekre is elkirándultak, ahová korábban még nem. Mivel idén nem igazán volt ajánlott külföldre utazni, így bejárhattuk hazánk legszebb tájait. Lássuk, hogy miért jó, ha a szállás itthon van!

Az egész ország nyitva áll!

szállás itthon

Magyarország rengeteg történelmi és természeti látványossággal rendelkezik, hiszen szinte minden város rejt magában olyan nevezetességet, amit máshol nem vagy csak ritkán lelhetünk fel. Gödöllő, Zalakaros, Aggtelek vagy épp Gyula? Mind olyan hely, ahol megéri eltölteni 1-2 éjszakát és főleg nappalt. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen igényeknek kell megfelelnie a szállásnak, hiszen mindenki mást szeret. 

Az önellátás híve vagy? Esetleg szereted, ha sürögnek-forognak körülötted? Az ár a fontos, vagy a kényelem elengedhetetlen? Akármelyik verziót is preferálod, a Szállás Itthon oldalán a számodra fontos kritériumok mindegyikéhez találhatsz megfelelőt. Egy diákszállót csakúgy megtalálsz, mint egy többcsillagos hotelt, akár csak mindent, ami a kettő között helyezkedik el árban és felszereltségben. 

A legfőbb szállástípusok

A legkedvezőbb árakat a diákszállók, hostelek és motelek nyújtják, ahol általában többszemélyes szobák állnak a rendelkezésre. Általában természetközeli, nosztalgikus és nagyobb társaságok számára ideális szállást biztosítanak. Anyagilag kedvezőek, hiszen sokfelé oszlanak a különböző költségek.

Igen természetközeli variációt kínálnak a faházak, a fogadók és az üdülőházak. A fogadók történelmi varázsához kevés dolog fogható, így nagy szerencse, hogy hazánkban még jó néhány ilyen szállást találhatunk. Ár-érték arányban általában kiváló választásnak bizonyulnak.

A vendégházak autentikus légköre, a villák romantikája és az apartmanok sokoldalúsága tökéletesen megfelel mindenkinek, aki nem preferálja a hotelek nyújtotta luxust, de mégis igazán pihentető körülmények között szeretnének lazítani a szabadságukon. Minden időszakban ideális megoldást nyújtanak, legyen szó nyaralásról, téli pihenésről vagy bármelyik évszakról.

Végül pedig a luxus szerelmeseinek a hotelek és a villák adják meg az áhított környezetet, ahol minden a kényük-kedvük szerint történhet. Teljes ellátás, mindenhol wifi és persze lazítási lehetőségek, mint uszoda, szauna vagy épp masszázsok. Igazán tökéletes színtere a pihenésnek és a maximális kényelemnek. 

Ahogy látható, minden szállás rengeteg előnnyel rendelkezik, annak függvényében, hogy mit is várunk el pontosan. A legjobb, ha olyan helyet választunk a keresgéléshez, ahol több ezer szállás van egy kupacban, hogy bármikor, egy gombnyomással össze tudjuk hasonlítani a kiválasztottakat.

 

Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
Low budget
Nem low budget
További anyagok