7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
15°
Csütörtök
10°
2024.04.22. hétfõ, Csilla
filter.hu filter.hu

Céges rendezvényt szervezne? Ezekre figyeljen!

Egy cég életében előbb-utóbb eljön az idő, hogy konferenciát, üzleti vacsorát vagy csapatépítő programot kellene szervezni, de ehhez megfelelő helyszínre van szükség. A helyszín kiválasztása nem a legegyszerűbb feladat annak, aki nincs tisztában vele, hogy milyen szempontok alapján döntsön egy lehetséges helyszín mellett. Ezért mi most adunk néhány tanácsot, hogy mire figyeljen, ha Önt bízták meg a tökéletes céges rendezvényhelyszín kiválasztásával.

Összehozza az embereket

A közös időtöltés akkor hozza leginkább össze az embereket, ha az jó hangulatban telik. Ezért a helyszín kiválasztásánál fontos, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljon a rendezvény helyszíne, ami valóban kedvére lehet a társaságnak, mint például a wellness.

céges rendezvény

Ezenkívül a közös étkezés szintén egy fontos része a programnak, már csak azt kell eldönteni, hogy a gálavacsora vagy inkább a svédasztal illik-e jobban a rendezvény jellegéhez. 

Megközelíthetőség

A sikeres rendezvény egyik fő ismérve, hogy a meghívottak részt vesznek rajta. Éppen ezért az egyik leginkább fontos tényező a helyszínnel kapcsolatban, hogy lehetőleg maximum 1 óránál nagyobb távolságra ne essen a cégtől, könnyen megközelíthető legyen autóval vagy tömegközlekedéssel.

Kapacitás

Miután megvan egy megközelítőleg pontos adat a tervezett résztvevők számáról, érdemes a lehetséges helyszíneket eszerint csoportosítani. Így például azok rögtön kiesnek, melyek nem rendelkeznek a tervezett létszámhoz elegendő hellyel, hiszen a kicsi és túlzsúfolt termek kényelmetlen és kellemetlen hangulatot árasztanak.

Költségvetés

Erősen javasolt még a tervezés kezdeti fázisában meghatározni egy költségvetési keretet, melyet nem vagy legalább nem nagyon szeretnénk túllépni. Ezzel a túlságosan drága helyszínek valószínűleg kiesnek, de egy kedvezőbb árfekvésű rendezvényhelyszín minden bizonnyal beleférhet büdzsébe.

A költségvetési keret segíthet elkerülni a túlköltekezést is, hiszen bizonyos tételeknél figyelmeztethet, hogy gondoljuk át, valóban szükség van-e minden egyes extra szolgáltatásra. Éppen ezért érdemes egy fontossági sorrendet felállítani az igényekről, és eldönteni, hogy melyek számítanak alaptételeknek, és melyek a nem feltétlen szükséges extrák.

Referencia

Nyert ügynek tűnhet, ha sikerül elsőre olyan helyszínt találni, mely annyira tökéletes minden szempontból, hogy az szinte már mesébe illő. Nem a lelkesedést szeretnénk letörni, pusztán óvatosságra intenénk a kedves olvasót.

Vagyis mielőtt bármit lefoglalna, nézzen utána az adott helyszín referenciáinak akár a Google Cégemen, akár a Facebookon, hogy valóban azt kapták-e az előző ügyfelek, mint ami a rendezvényhelyszín honlapján olvasható.

A Garzon Hotel a fent említett kritériumoknak tökéletesen megfelel, így Önnek nincs is más dolga, mint felvenni a kapcsolatot a Hotel munkatársaival!