33 °C, Budapest
33 °C
Budapest
Holnap
26°
Holnapután
29°
Kedd
31°
2022.07.02. szombat, Ottó
filter.hu filter.hu

Miért szeretjük az akciós újságokat?

Ne szórjuk ki az ablakon a pénzt! Ha csak tehetjük, érdemes mindent magunknak megtermelni, esetleg termelőtől vásárolni. Bizonyos dolgokban azonban rá vagyunk szorulva az áruházláncokra.

Ne szórjuk ki az ablakon a pénzt! Ha csak tehetjük, érdemes mindent magunknak megtermelni, esetleg termelőtől vásárolni. Bizonyos dolgokban azonban rá vagyunk szorulva az áruházláncokra.

Az akciós újságok segítenek abban, hogy ahelyett, hogy beszabadulnánk minden boltba és impulzusvásárlók lennénk – ahogyan ezt nyilvánvalóan szeretnék elérni – sokkal megfontoltabban, előre gondolkodva induljunk útnak. Az akciós újság segítségével készített bevásárlólista egyfajta fegyelem és korlát is lehet, különösen akkor, ha az árakat is figyeljük, és már otthon összeadjuk. Biztos, hogy ezt vagy azt meg akartuk venni és ennyit akartunk ott hagyni? Na ugye!

akciós újság

Többet, jobbat, kevesebből

Ha valóban józan paraszti ésszel használjuk az akciókat a saját céljainkra, és nem hagyjuk, hogy a kereskedők olyasmi megvásárlására is rávegyenek bennünket, amit eleve nem akartunk volna, akkor az akciós újságok segítségével lehetségesakár több helyről összeszedve, válogatva, minőségi, hazai élelmiszerhez juttatni a családot.

Különösen érdemes például a Penny akciós újságot átfutni időnként, hiszen gyakran találhatunk szimpatikus áron hazai termékeket, szezonális zöldségeket, nem különben pedig gyümölcsöket és húsokat is. Egy magyar család számára ma is természetes az okosan, előre gondolkodás után történő bevásárlás, majd pedig az egészséges, minőségi alapanyagokból finom ételek készítése.

Ha egy nagyváros panel-rengetegébe kényszerültünk vagy más okból nem tudunk hozzáférni a friss, szezonális alapanyagokhoz, akkor kompromisszum tehát az ésszel történő vásárlás akár a multiknál is.

Az akciós újságok pedig abban segítenek, hogy adott összegből, az általunk elvárt minőségben többet tudjunk vásárolni és így többször jóllakhasson a család.

Ötletek a változatosságra

  • Nemcsak a spórolásra lehet használni az akciós újságokat. Kiváló lehetőség ugyanis arra is, hogy egy kis változatosságban gondolkodhassunk.
  • Fel is hívhatja a figyelmet olyasmire, amire eddig nem gondoltunk volna, mégis kedvező áron elérhető és az összetétele is megfelelő.
  • Ha pedig az elérhető, rendelkezésre álló alapanyagokból vásárlunk be a józan ész és a mértéktartás elve mellett, akkor nemcsak kisebb kiadással lakhatunk jól, hanem változatosabban, ezáltal pedig egészségesebben is étkezhetünk.

Ma már a világhálón is

Ma már nem kell senkinek sem keresgélni, hogy hova tette az akciós újságot, amikor megkapta két héttel ezelőtt és még nem volt aktuális. Néhány kattintással ugyanis bármelyik áruház akciós kínálatából válogathatunk már a világháló segítségével.

Az Akcioleso.hu internetes oldal küldetése, hogy az összes, Magyarországon is jelen lévő áruház akciós újságjait összegyűjtse elektronikus formában.

A felület jól átlátható, könnyen kezelhető, a virtuális kiadványok gyorsan és egyszerűen lapozhatók, a képek kényelmes méretűre nagyíthatók. Az élelmiszerboltok kínálata mellett pedig például a barkácsáruházak, bútoráruházak, ruházati üzletek, műszaki áruházak, bababoltok, sportruházati áruházak, drogériák, patikák akciói között is keresgélhetünk.

Érdemes tehát kihasználni a lehetőséget és az interneten is hasznos időt tölteni az oldal jóvoltából. A virtuális akciós újságok segítségével pedig jó minőségű ételt, ruhát, vitamint és más hasznos dolgot varázsolhatunk a családnak.

Ha szívesen lapozgatnád az akciós újságokat online, az alábbi linkre kattintva megtekintheted az ország összes kiadványát egy helyen!

https://akcioleso.hu