28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

A babaágy rácsvédővel lesz biztonságos

A legtöbb anyuka minél biztonságosabbá próbálja tenni a gyermeke kiságyát. Ahogy a kicsi egyre többet mocorog éjszaka az ágyban, úgy válik egyre fontosabbá, hogy körül legyen véve pihe-puha dolgokkal. Hogy miért? Mert ha a kicsi álmában hirtelen kinyújtja oldalra a kezét vagy lábát, és beveri a kiságy rácsainak egyikébe, az sajnos fájdalmas ébredést jelent majd számára. A rácsvédők megakadályozzák ezt az igen csak fájdalmas találkozást, így az éjszakákat kellemesen végigaludhatja ő is és Ti is.

babaágy rácsvédő

Milyen rácsvédők léteznek?

A rácsvédőkből rengeteg különböző méretet, alakot, stílust, na meg persze színt lehet megkülönböztetni. Mivel a skála ilyen széles, így biztosan mindenki megtalálja a tökéletes darabot. Nézzük, pontosan milyen párnák közül tudsz válogatni? 

1. Párnás vagy lap rácsvédő

Pihe-puha, felkötve a kiságyra 6-7 cm magasságig könnyedén megvédi a kicsi végtagjait az ütközéstől. 100% pamutból készül, természetesen, ahogy minden babatermék esetében, itt is csak olyan anyagok kerülnek felhasználásra, amelyek a gyermeknek nem okoznak irritációt.

2. Bársony velvet rácsvédők

Ezek a rácsvédők azoknak a kismamáknak valók, akik szeretnék a gyerekszobát és a kicsi ágyikóját egészen elegáns stílusban berendezni. 70x140cm-es, 60x120-as ágyakba és a 30x180-as ágyikókba is tökéletesen elférnek.

3. Teljes és feles rácsvédők

Ezek azok a rácsvédők, amelyeket egy 70x140 cm vagy 60x120 cm kiságyba akár úgy is feltehetsz, hogy csupán azon a részen véd, ahol a gyerkőc alszik.

4. Henger rácsvédő

A henger rácsvédők ÖKO-TEX bababarát pamutból készülnek, így akár csak eddig említett társaik, ezek is tökéletes választást jelenthetnek akár a legérzékenyebb bőrű gyermekeknek is.

5. Mintás rácsvédők

Ezek a legbohókásabb, legédesebb rácsvédők mind közül. Segítségükkel “igazi” kisbabás ágyat tudunk kialakítani. 

Hogyan válassz?

A sok rácsvédő közül persze a bőség zavarában nehéz lehet választani. A sok szín, stílus és minta között könnyű elveszni. Véleményünk szerint akkor jársz a legjobban, ha olyat választasz, ami tökéletesen illik a babaszobába. 

Mire gondolunk? Ha a babaszoba zöld és világoskék, akkor a rácsvédőt és az ágyneműt is úgy kell kiválasztani, hogy ezeknek a domináns színei megegyezzenek. Válassz átgondoltan! Hiszen senki sem szereti, ha káosz uralkodik a különféle színek és minták terén a gyerekszobában. Ha mintás az ágynemű, a rácsvédő mindenképp egyszínű legyen!

Mire lehet még szükséged?

Amellett, hogy a rácsvédőnek passzolnia kell a kiságy ágyneműjéhez, az sem mindegy, hogy milyen kiegészítők kerülnek a babaágyba. Szerencsére a BloomBaby weboldalán minden babaágy kiegészítőt megtalálhatsz, amire csak szükséged lehet a kicsi ágyikójában. Rácsvédőket, ágyneműket, baldachineket, pólyákat és még megannyi más terméket, amikről talán most még nem is gondoltad, hogy kelleni fognak majd a mindennapok során. Nézz körül és rendezd be a tökéletes babaszobát!

Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
Játékok, ruhák, eszközök
Babás dolgok
További anyagok