8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Csütörtök
2023.12.04. hétfõ, Barbara, Borbála
filter.hu filter.hu

Kiváló segítőtárs az otthonában vagy kiváló irodai kellék?

A házi vagy kis irodákban használt nyomtatókkal szembeni igények általában nem túl nagyok. Ami a kezdeti költségeket illeti, elsősorban az aránylag olcsó, kompakt és közepes teljesítményű nyomtatók árban hozzáférhetők.

Ma azonban igény van vezeték nélküli Wi-Fi modul telepítésére a rendszerben, valamint arra, hogy a mobil telefonok segítségével a különböző felhő alapú szolgáltatásokkal végzett munkáknál közvetlen nyomtatást lehetővé tevő modern chipek is telepítésre kerüljenek. Mindezen, valamint további más követelmények is teljesíthetők a Samsung M2026 típusú lézeres nyomtató segítségével, amelyet szeretnénk részletesen bemutatni és hozzá a legjobb Samsung tonert ajánlani.

nyomtató

Xpress M2026 nyomtató

Csúcsteljesítményű nyomtatót keres a középső árkategóriában? A Samsung M2026 Xpress nyomtató tulajdonságainak köszönhetően kiválóan megfelel otthoni irodákban és kisebb vállalatoknál történő használatra.  

Ez egy remek nyomtató, amely kiváló teljesítményre képes, anélkül, hogy a beszerzése túlzottan nagy költségeket igényelne. Minden nyomtatási munkát teljesít, amelyet gyorsan és olcsón szeretne elvégezni. Természetesen, ahogyan az minden modern nyomtató esetében működik, fontos, hogy a megfelelő „kellékekkel“ szereljük fel, ami ez esetben egy kiváló tonert jelent. 

Samsung Xpress M2026 toner

Ha az irodáját ezzel a modern nyomtatóval szeretné felszerelni, a toner minőségét se hagyja figyelmen kívül. Nem szükséges azonban rögtön a legdrágább eredeti festékeket használni. A Samsung Xpress sorozatú lézernyomtatókkal kompatibilis Samsung M2026 toner kiváló alapanyagokból készül, ideális a dokumentumok irodapapírra történő nyomtatásához, és segítségével a rendkívül tiszta szöveg és szép képek nyomtathatók. A toner kizárólag új összetevőkből készül, piacvezető gyártók automata gyártósorain. 

Egyetlen kazetta alkalmazásával csaknem kétszeresére növelheti a teljesítményt, mert a nyomtatóval percenként akár 20 darab A4-es formátumú papír is kinyomtatható, de a teljesítmény attól is függ, hogy milyen típusú nyomtatást választ.

Kiváló nyomtatási funkciók

A toner azonban nem az egyetlen olyan tényező, amely ennek a nyomtatónak az előnyére válik. A munka hatékonyságát és nagy teljesítményét egyéb kiegészítő funkciók és tulajdonságok is befolyásolják:

  • a nyomtató vezeték nélkül és USB csatlakozós vezetékkel is csatlakoztatható a számítógéphez;
  • a papírtárolóban 150 ív papír tárolható; 
  • 64 MB RAM memória a nagyobb nyomtatási feladatok teljesítéséhez;

A nyomtatás minősége sem szenved hiányt, a kinyomtatott betűk széle éles és a szöveg kiválóan olvasható. A készülék egy olyan tökéletes „segítőtárs“, amely kevés költséggel sok munkát végez, és nem hagy nagyobb űrt a pénztárcájában.

A fotó forrása: Proxima Studio / Shutterstock.com