23 °C, Budapest
23 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Top 5 férfi ing minden alkalomra

Egy jól megválasztott ing csodát tehet minden férfi megjelenésével. Akár üzleti partnereidet, akár a kiszemelt hölgyet szeretnéd elkápráztatni, minden helyzetre tudunk egy divatos férfi inget ajánlani. Tarts velünk, nézd meg miket válogattunk össze a sojo.hu-ról.

Len férfi ingek, nem csak nyaralásra

A len ingek természetes anyaguknak köszönhetően rendkívül kényelmesek. Az idei nyáron nagyon divatosak, bátran viselheted őket a mindennapokon is, farmerrel vagy akár vászonnadrággal. Az alábbi nyári férfi ingben a legmelegebb napokon sem lesz túlságosan meleged, hiszen remekül szellőzik. Az állógallér és a csíkos minta pedig kifinomult hatást kelt, igazi lezseren elegáns darab!

 

Praktikus, lezser pamut férfi ingek

Egy fehér ing minden férfi ruhásszekrényében kötelező darab. Ezt a kényelmes férfi inget nyakkendővel és öltönynadrággal viselve elegáns hatást kelthetsz, felveheted esküvőre vagy munkába is. Ha nem tűröd be és egy-két gombot is kigombolsz, nem csak sokkal kényelmesebben fogod magad érezni, de akár egy kerti partira vagy egy szülinapra is elmehetsz benne.

 

Hawaii mintás férfi ingek, repítsd magad a tengerpartra

Akár nyaralsz, akár csak leugrottál találkozni a haverokkal, tökéletes választás az alábbi rövid ujjú férfi ing. Pillanatok alatt menő leszel benne: kapj fel egy farmert hozzá és indulhatsz is. Viseld napszemüveggel az extra stílusosságért!

 

Farmer férfi ingek

A farmer szó hallatán általában nadrágra asszociálunk, pedig az farmeringek is legalább annyira kényelmesek és divatosak, mint a farmernadrágok. Ez a kék színű férfi ing viselhető önmagában, vagy kigombolva egy fehér pólóval alatta. Laza, de mégis ápolt hatást fogsz kelteni ebben a darabban!

 

Kockás férfi ingek üzleti megjelenéshez

Ha üzleti találkozóra készülsz jobban teszed, ha a gardróbban hagyod az extrém darabokat. Legjobb, ha valamilyen egyszerű férfi inget választasz az eseményre, mint amilyen az alábbi is. Remekül kombinálható nyakkendővel és öltönnyel, lazább hatásért viselj hozzá chino nadrágot!

A fenti ingek több méretben és színben is elérhetőek a sojo.hu-n, és még sok más darabot találhatsz a webshopban. Ha divatosan szeretnél öltözködni, mindenképp nézz körül itt, nem fogod megbánni!

Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
Ruha
Cipő, kiegészítő
További anyagok