8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Csapj le elsőként a jó munkaerőre! Most ingyenes álláshirdetésfeladással

A korlátozások feloldásával lassan újraindul az élet az utcákon és a gazdaságban is. A cégek a bizonytalanság hónapjai után újra a jövőn gondolkoznak – ennek egyik legfontosabb része az új munkaerő beszerzése. A mozgolódás megkezdődött: ha most kapcsolsz, talán még időben csaphatsz le a legjobb, éppen elérhető szakemberekre.

Ne ess bele a munkaerő-toborzás tipikus hibáiba!

online álláshirdetés

De ehhez az is kell, hogy képben legyél a toborzás friss, hatékony technikáival kapcsolatban. Ha például ügyetlenül megfogalmazott álláshirdetéssel állsz ki, a kínos benyomás vagy az érdektelenség az esetleges pozitívumokat is láthatatlanná teszi. Ha az üzeneted nem kerül oda az elérni kívánt emberek elé a közösségi oldalakon, állásportálokon, lehet akármilyen jó az általad kínált ajánlat, a kívánt jelentkezők nem fognak megérkezni. Ha pedig lényeges információkat hagysz ki a szövegből, a megosztások alatt a kommentelők fognak szétszedni, még mielőtt bármi érdemleges történhetne…

Személyre szabott segítséggel gyorsabb és hatékonyabb lehet a toborzás

Jól megírt álláshirdetés, pontosan targetelt, jó helyeken megjelenő reklámkampány, több körös kiválasztási folyamat – a lépéseket mindenki ismeri, viszont a megvalósításhoz sokan úgy érzik, nincs meg a kellő energia és erőforrás. Pedig a feladatot ma már megkönnyítheted azzal, hogy bizonyos részeit kiszervezed külső cégnek.

Egy modern „fejvadász cég” nem csak lehozza a hirdetésed, de sok, a toborzással járó terhet is levesz a válladról. Profi írókkal gondoskodik a szövegek hatékonyabb megfogalmazásáról, a hirdetéseket elhelyezi a keresők által leginkább használt felületeken, kezeli a jelentkezéseket és a jelöltek kiválogatásában is segítségedre lehet.

A köztes szereplő bevonása a folyamatba nem hogy lassítja de egyenesen gyorsítja a dolgokat. Vele az ötletelésből, hirdetések írásából és teszteléséből, megjelentetésből, esetleg a saját karrieroldal lefejlesztéséből álló, problémás fázis néhány napra rövidül, és neked már csak a készen kapott, igazán jó jelöltekkel kell foglalkoznod.

Az AtlaszPartner átlátható hirdetési csomagokkal támogatja a cégedet

Az AtlaszPartner állásportál és munkaközvetítő a toborzás korszerű, marketingközpontú formájára szakosodott. Ha velünk dolgozol, az új munkatárs felkutatásának az interjúk kezdetéig tartó részét gyakorlatilag megoldjuk helyetted.

Miután megírtad nekünk, hova keresel embert, HR tanácsadó kollégánk azonnal felveszi veled a kapcsolatot. Ő telefonon segít neked a pozíció jobb körülírásában és közösen meghatározzátok az ideális jelöltek célcsoportját, a lehető leghatékonyabb marketingkampány érdekében.

A hirdetésedet, amennyiben kéred, profi szövegírónk fogalmazza meg neked, sőt, ha szeretnéd, fotókat és promóvideót is készítünk a számodra, de természetesen futhatsz saját anyagokkal is. Az így elkészült ajánlat a választott csomagtól függően megjelenhet a Facebook, az Instagram, a Google Ads és a LinkedIn felületein, illetve több népszerű hazai állásportálon.

Ha pedig nincs kedved az önéletrajzokat egyenként átválogatni, mindenkinek egyenként visszajelezni, ebben is tudunk segíteni. Vállaljuk, hogy a jelentkezésétől számítva minden érdeklődőnek 1 napon belül válaszolunk, ami rengeteget számít, ha azt szeretnéd, hogy a céged kellemes, professzionális, megbízható benyomást keltsen.

De a jelentkezéseket te magad is kezelheted jelöltkezelő és automata üzenetküldő rendszerünk segítségével. Az adatbázisból szervezheted az interjúkat, és beállíthatod, hogy minden jelentkező automatikusan visszajelzést kapjon tőled.

Díjmentes álláshirdetésfeladás minden cégnek

Sőt, a toborzás jövőjébe immár ingyen is betekintést nyerhetsz. Ha a most díjmentes alapcsomagunkat választod, az álláshirdetés feladása csak néhány perc, utána automatikusan publikáljuk az atlaszmunkak.hu állásportál álláshirdetéseként: már meg is oszthatod a közösségi médiafelületeiden!

Kapcsolj gyorsan, mert a munkaerőpiac újra beindul – egy jó kezekben levő stratégiával még megelőzheted a konkurenciát!

Naná!
Inkább nem
Naná!
Inkább nem
Naná!
Inkább nem
Naná!
Inkább nem
További anyagok