28 °C, Budapest
28 °C
Budapest
Holnap
25°
Holnapután
22°
Péntek
22°
2023.06.06. kedd, Norbert
filter.hu filter.hu

Élvezze teljes mértékben az intim együttlét örömeit

Ahány ember, annyi ízlés. A mondás az élet számos területén érvényes. Nem kivétel ez alól a szexuális élet sem, amelynél nagyon fontos mindkét partner elégedettsége. Mindnyájan különbözőek vagyunk, van aki a hagyományos póz vált be, míg mások szeretnek kísérletezni és új szexuális pózokat próbál ki. De olyanok is vannak, akik még több ki nem próbált pózt szeretne, csak lehet, hogy fél az ismeretlentől.

Ne féljen felfrissíteni a szexuális együttlétet

intim együttlét

Az intim szféra új és ismeretlen dolgai megismerése utáni vágy nem jelenti azt, hogy a szexuális élete nem jó.  Az ember természetéhez hozzátartozik az új dolgoknak a kipróbálása utáni vágy, amivel igyekeznek elejét venni annak, hogy kialakuljon a mindennapi rutin vagy sztereotípia. 

Nagyon fontos, hogy a partnerek minden területen megértsék egymást. Van, akinek a szexnél megfelel a hagyományos póz és nem érzi szükségét a változásnak, de vannak olyanok is, akiket vonzanak az eddig ki nem próbált helyzetek vagy szeretkezési módok. Ha Ön ebbe a második csoportba tartozik, ne féljen belefogni, amiben segítségére lehetnek a különböző szexuális segédeszközök, amelyek gazdagítják a partnerrel töltött intim pillanatokat. 

Lepje meg partnerét kellemes vágyakozással

Számos olyan férfi van, akik vágynak arra, hogy a partnerükkel vagy a nejükkel többféle szexuális pózt próbáljanak ki, de még nem vett elég bátorságot ahhoz, hogy közölje. Az álmok szépek ugyan, de ha nem szeretné álmodva leélni az egész életét, vennie kell a bátorságot annak érdekében, hogy beteljesítse az álmait. És ha a partnernője támogatja ebben, annál szebb lesz a szeretkezésük.

Tanulja meg, hogy miként győzze le az ismeretlentől való félelmeit és próbálja ki pl. az anális szexet. A különböző zseléknek vagy segédeszközöknek köszönhetően az análszex fájdalom nélküli lehet a partnernője számára, és lehet, hogy kellemesen meglepi Önt azzal, hogy további vágyat érez az ilyen módon történő szeretkezéshez.

A fotó forrása:

Estrada Anton / Shutterstock.com

Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
Tanácsok/ Kutatások
Történetek, képek
További anyagok