6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.02. szombat, Melinda
filter.hu filter.hu

A ballonos ásványvíz vitathatatlan előnyei

A mindennapi rutin és a szokások, amelyek végigkísérik hétköznapjait, hatalmas változáson mentek keresztül az elmúlt pár hónapban. Mindaz, amihez eddig hozzá volt szokva, felborulni látszik, azonban mindennek meg kell látnia a jó oldalát, és megkeresni a szépséget a változatosságban. Nemcsak a hétköznapi tevékenységekre lehet kihatással, hanem vásárlási és fogyasztási szokásaira egyaránt. Végre eljött az ideje annak, hogy a mindennapos tevékenységek mellett az ember önmagára is tudjon fókuszálni és figyelni a naponta bevitt vízmennyiséget.

Miért kell odafigyelni a kiválasztott ásványvíz milyenségére?

A vízmennyiség mellett a víz minőségének megfelelő kiválasztása is lényeges, mivel vannak különböző városok, ahol például élvezhetetlen a csapvíz, a tisztításáért felelős vegyszerek mellékhatása miatt. A műanyag palackos ásványvizek minőségben már jobbnak bizonyulnak, azonban a fogyasztásuk által generált hulladék mennyisége hatalmas. Amennyiben szeretne odafigyelni megfelelő mennyiségű és minőségi vízfogyasztására, akkor a ballonos ásványvíz lehet a legideálisabb kiszerelés. 

Elsősorban a környezet védelmére fókuszálva a ballonos víz csomagolása sokkal környezettudatosabb palackozott társával szemben, mivel a ballonok nem kerülnek a szeméttelepre, hanem alapos tisztítást követően újra éltető vizet töltenek beléjük. Így rengeteg hulladéktól óvhatja meg környezetét, valamint sokat tehet a bolygója megőrzéséért és életének meghosszabbításáért.

A ballonos víz további előnyei

Amennyiben a cipekedés gondolata borzasztja el a legjobban, abban az esetben, ha a ballonos víz szóba kerül, ma már számos olyan ballonos vizet forgalmazó cég létezik, akik házhoz viszik a nehéz tartályokat, megkímélve önt a felesleges autókázástól és cipekedéstől egyaránt. A ballonos vízadagoló automaták kezelése végtelenségig egyszerű és kifejezetten higiénikus. Csupán egy gombnyomás, és máris töltődik az önnek megfelelő hőmérsékletű - hideg, forró vagy akár szénsavas víz. 

Egyszerű folyamat, így az automata mellett elhaladva mindig eszébe fog jutni a folyadékpótlás. 19 liter víz elsőre kifejezetten soknak tűnhet, azonban egy embernek naponta minimum 3 liter vizet kellene meginnia ahhoz, hogy megfelelően hidratálja szervezetét. Amennyiben már ketten vannak a családban, akkor már nem is tűnik olyan soknak. Mérete pont megfelelő és praktikus, könnyen mozgatható szükség esetében, azonban nem kell napi rendszerességgel cserélgetni sem.

Amennyiben szeretne beszerezni minőségi ásványvizet egy olyan cégtől, amely gondosan kezeli ballonjait és házhoz is szállítja azokat, akkor keresse fel a Montivíz weboldalát, ahol kiválaszthatja az önnek legmegfelelőbb megoldást.