20 °C, Budapest
20 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Újratervezés indul!

A jelenleg mindent felülíró világjárvány miatt nyaralási tervek milliói hiúsultak meg. Az érzelmi csalódások mellett ott lehetnek még az anyagi károk is, amelyek az utasokat érintik. A latolgatások már folynak, hogy a COVID-19 mennyire fogja befolyásolni vagy megváltoztatni a légi közlekedést. Egy biztos, megszűnni nem fog. Egyes fokozott biztonsági intézkedéseket néhány légitársaság már írásba adva leszögezett. De a koronavírussal szembeni védekezés átfogó tervét még csak most dolgozzák ki a szakemberek.

Nyaralási tervek

A vírus megjelenése előtt is már elképesztően alacsonyak voltak az utazási árak egyes úticélok esetében, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások díjai is. Most a kialakult helyzet miatt ezek az árak tovább zuhantak. Az aktuális gazdasági helyzet eredményeként a kedvenc nyaralóhelyeink árai is kedvezőbbek lesznek, mint amikor a legutóbb ott voltunk.

Utazásszervezés

Tudjuk, az ördög mindig a részletekben rejlik. Ezért egy nyaralás tervezésénél alaposan és körültekintően kell eljárnunk. Az utazásra szóló jegyek, a szállás kiválasztása és foglalása mellett az étkeztetésen át a legjobb, ha mindent megtervezünk a lehető legrészletesebben. Ennek a tervnek a része a reptérre való kijutás, az üdülőhelyen való közlekedés és a későbbi hazautazás is. A jelen helyzetben érdemes lehet lemondható szállást foglalni, hogy minden eshetőségre felkészüljünk.

Amennyiben rendelkezünk gépjárművel, biztosítsuk magunknak azt a kényelmet, hogy már a repülőtérre is azzal gurulhassunk ki. Így az autó visszaérkezéskor is ott fogja várni a családot a ferihegyi parkolóban. Ezzel elkerülhetjük a tömegközlekedés zsúfoltságát és bizonytalanságát. Ilyen a nyaralás jó kezdése, ami az egész utazásra hatással lesz.

A parkolóból a reptérre

A Budapest Reptér Parkoló kedvező árai mellett minden segítségre számíthatunk. Így az autónkat az utazásunk teljes időtartama alatt jó kezekben tudhatjuk. Mindemellett közvetlen transzfert biztosítanak a repülőtérre, bármikor is indulunk vagy érkezünk, hogy még azon a rövid távolságon se kelljen a csomagokkal bajlódnunk. A felsoroltakon kívül továbbá gépjármű-alapszervizzel is a rendelkezésünkre állnak. Ennek köszönhetően a nyaralásban megfáradt vándorok segítségére tudnak sietni azokban a tipikus esetekben, amikor az akkumulátor lemerül vagy a kerék leereszt.

Átfogó szolgáltatásuknak köszönhetően nyaralásunk biztosan jól fog indulni, és ugyanilyen problémamentesen is fog végződni. Parkolónak hívják, de a szolgáltatás csomagjában ennél jóval több minden szerepel, mint az a kétszer háromméteres felület. Tekinthetjük akár gépjármű-biztosításnak és transzferdíjnak is még pluszban. Kezdd el újratervezni családi nyaralásod, és szervezd úgy, hogy autód a repülőtér közelében fog várni.