15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
14°
Holnapután
18°
Kedd
16°
2024.03.02. szombat, Lujza
filter.hu filter.hu

Flatco: professzionális segítség a lakásbérlésben

Egy új ingatlan bérlésének folyamata legalább annyira stresszes, mint amennyire örülhetünk a végeredménynek. Ám fontos tudni, hogy nem vagyunk egyedül. Az olyan cégek, mint pl. a Flatco megbízható és profi társaink lesznek a lakáslabirintusban.

Buktatók és tapasztalatok

Aki bármikor adta már fejét ingatlan, vagy akár egy szoba bérlésére, bizonyára tisztában van vele – ha csak nem volt egyből szerencséje – hogy a folyamatba mindenféle tapasztalat és előzetes ismeretek nélkül belevágni bizony buktatókkal teli. Klasszikus példaként említhető a budapesti kiadó lakások piaca, mely hatalmas területet fed le, épp ezért minőségben és ár-érték arányban is óriási a szórás.

Lehetünk jó üzleti érzékkel megáldottak, egy minden igényt kielégítő bérlemény felkutatása szakszerű segítség nélkül rendkívül nehéz. Mennyire rugalmas a főbérlő, mennyi igazságtartalma van az adott hirdetésnek, illetve a lakás általános állapota mennyire felel meg az első megtekintéskor szerzett benyomásainknak hosszútávon? Csak néhány, szinte biztosan felmerülő kérdés és buktató, melyek profi segítséggel kiküszöbölhetők. Ha Budapesten szeretnénk megfelelő átmeneti otthonra lelni, a Flatco jelenti ezt a bizonyos segítséget.

Bízzuk szakértőkre

Ha már szó esett a szakértő segítség nélküli lakásbérlék lehetséges hátulütőiről, naivitás lenne elmenni a tény mellett, hogy bizony akkor is adódhatnak különböző problémák, ha egy ingatlanközvetítő cégen keresztül szeretnénk kiadó ingatlanhoz jutni. Mindenkinek megvannak a jobb és rosszabb tapasztalatai, legyen szó az adott cég megbízhatóságáról, üzleti folyamatiról, vagy akár szerződéseinek tartalmáról, sőt, meglétéről. Mindig akadnak azonban pozitív kivételek. Olyan vállalkozások, akik a saját üzleti sikerüket a bérlők megelégedésére alapozzák.

A Flatco sikere a modelljénél kezdődik, hiszen hatalmas pozitívum, hogy saját tulajdonukban lévő, minőségi bérleményeket és ingatlanokat kínálnak Budapesten, mely már önmagában garancia arra, hogy azt kapjuk, amit látunk. A tapasztalatok is egyértelműen a pozitív oldal felé billennek. Rendkívül fontos, hogy a bérlő (és természetesen a kiadó is) jogi oldalról is védve legyen. A Flatco esetén ezzel sincs probléma, hiszen formailag és tartalmilag is olyan szerződések kerülnek aláírásra, mely a két fél kölcsönös megelégedését szolgálja.

Lehetünk tehát bátrak és egyedül is belevághatunk a budapesti lakáspiac útvesztőjébe, ám a Flatco piaci jelentlétének köszönhetően többé az ingatlanközvetítők segítségétől sem kell tartanunk, sőt. Nyugodtan bízhatjuk lakhatásunkat cégük szakértől kezeibe.