14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Vasárnap
10°
2024.02.22. csütörtök, Gerzson
filter.hu filter.hu

Ajándék ötletek horgászoknak

Újra itt a tavasz, nyitnak a horgásztavak, és a nagy horgászok ismét elfoglalhatják a helyüket a vízparton. Számukra ennél talán nincs is nagyobb öröm, éppen ezért lehetsz gondban, ha egy vérbeli horgászt szeretnél megajándékozni.

Hiszen laikusként, ha betévedünk egy horgászboltba, a kezdeti tanácstalanság döbbenetbe csaphat át, mivel a legtöbb horgászatban tájékozatlan ember csak ekkor eszmél rá, hogy egy horgásznak mi mindent lehet vásárolni. Bár nem egyszerű a kérdés, mi most ebben szeretnénk segítséget adni.

Puhatolózz!

Ha biztos vagy benne, hogy te valami horgászcuccut fogsz venni, akkor első lépésben gondold át az illető horgászási szokásait. Például hogy mennyi időt tölt általában a vízparton, jár-e hidegben is horgászni, milyen horgászási módszert kedvel (úszózás, bojli, stb.), milyen márkájú horgászbotokat vagy orsókat használ, illetve hogy szokott-e halat hazavinni. Ha ezekre a kérdésekre tudod a választ, akkor a horgászboltban nagyobb eséllyel tudnak segíteni, mintha csak úgy állítottál volna be, hogy annyit tudsz az ajándékozottról, hogy szeret horgászni.

Egész évben figyelj az elejtett mondatokra!

A horgászásban szükséges kellékek nem örökéletűek, így hallhatsz időnként olyan mondatokat, hogy valami tönkrement, vagy még jó, de már macerás használni. Ha nem értetted pontosan, hogy miről van szó, kérdezz vissza, és jegyezd fel valahova, hogy amikor eljön az ajándékozás ünnepe, legyen a kezedben a cetli arról, mi lenne az ideális ajándék.

Persze ne csak akkor figyelj, ha azt mondja a horgász, hogy valami tönkrement, hanem az is fontos, amikor a horgászújságban lévő legújabb horgászkütyü láttán vágyakozva sóhajtozik.

Kérdezz rá!

Amennyiben nem ragaszkodsz a meglepetéshez, nyugodtan kérdezz rá, hogy mire vágyik. Ezzel egyrészt egyszerűsíted a saját dolgodat, másrészt a szeretted is biztosan azt fogja kapni, aminek örülne.

Persze a kérdés feltevésekor nem árt tisztázni, hogy mennyi a keret, amit az ajándékra szánsz, ugyanis a horgászfelszerelések ára a párszáz forinttól a több tízezren át egészen a többszázezres nagyságrendig bármennyire rúghat.

Készíttess vicces vagy egyedi pólót!

Horgászok számára ötletes ajándék az egyedi póló. Ezen lehet akár fotó, akár egy egyedi felirat is. Bár a legtöbb horgászoknak való pólón vicces felirat található, az nem jelenti azt, hogy csak ilyet lehetne adni.

Például ha a kedvenc horgászodnak van horgászcsapata, akkor olyan póló szintén ideális választásnak bizonyulhat, melyen a horgász neve és a csapatnév egyaránt megtalálható. Sőt, ha családilag jár lógatni a pecabotot, akkor családi egyenpóló készíttetése szintén egy remek ajándék ötlet lehet.

Ha magas minőségű egyedi póló készíttetése mellett döntesz, vedd fel a kapcsolatot a Los Polos Pólóműhellyel

Technikák/ hírek
Programok
Technikák/ hírek
Programok
Technikák/ hírek
Programok
Technikák/ hírek
Programok
További anyagok