7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Egy remek meglepetés: vászonkép ajándékutalvány

Születésnap, karácsony, ballagás, esküvő… mind remek alkalom arra, hogy megajándékozzuk szeretteinket. És ha már eldöntöttük, hogy mit is szeretnénk ajándékba adni, akkor már félig nyert ügyünk van. Manapság rengetegen választanak vászonképet ajándékba. Persze ilyenkor számos kérdés felmerülhet bennünk. Jó fényképet választottunk? Lehet, hogy egy másik képnek jobban örült volna az illető? Nézzük meg, mi ilyenkor a legjobb megoldás.

Amiért az ajándékutalvány a legjobb döntés

Nincs kockázat

Ha már biztosak vagyunk benne, hogy egy vászonképet szeretnénk ajándékba adni, akkor már csak az a kérdés, hogy merjünk szerettünk helyett képet választani, vagy bízzunk inkább rá a döntést? Akármennyire is jól ismered az ajándékozottat, ilyen esetben feltehetően benned is, mint mindenki másban, motoszkálhatnak folyton a kérdések. “Melyik képnek örülne a legjobban?” “Biztosan jót választottam?” “Ez lehet a kedvence?” Hogy könnyebb legyen a dolgunk, választhatunk ajándékutalványt. Így szerettünk olyan képet választhat, ami biztosan tetszeni fog neki és így garantált, hogy nem lövünk mellé.

Különleges és egyedi

Vannak olyan cégek, ahol maga az ajándékutalvány is vászonra van nyomtatva. Így nem egyszerű papíralapú utalványt adsz, hanem egy igazán különleges utalványt, amelyet egy még különlegesebb ajándék fog követni. Az utalványon szerepelhet egy általad választott kép, persze a vászonképen nem kell, hogy ez szerepeljen, azt majd Ő kiválasztja. Ezen kívül lehetőség van arra is, hogy egy egyedi üzenet legyen az utalványon. Ez még személyesebbé teheti. Ha felkeltették az érdeklődésed a vászonkép ajándékutalványok, akkor látogass el a vaszonkep.hu oldalára.

Kényelmes, gyors és egyszerű

Az utalvány elkészítése töredék időt jelent, mint maga a vászonkép megalkotása. Így ha esetleg későn ébredtél rá, hogy a tökéletes ajándék egy vászonkép lenne, ne aggódj, mert az utalvány akár egy nap alatt is elkészül. Valamint a futárok is rögtön házhoz tudják szállítani, így ez sem okoz problémát. Ráadásul még a fénykép kiválasztásán sem kell gondolkodnod. Ezen felül az utalvány nem sérülékeny, így ettől sem kell tartanod. Hát volna ennél egyszerűbb?

Hogyan rendelj vászonkép utalványt?

Ha téged is felcsigázott ez a nem mindennapi ajándék ötlet, akkor most azt is eláruljuk neked, hogyan valósíthatod meg. Az első és legfontosabb, hogy keress egy olyan céget, amely minőségi vászonképek gyártásával foglalkozik. Ezután meg kell adnod az adataidat. Ha pedig ez is megvan, jelezned kell, hogy milyen összegben vagy mekkora képet szeretnél, illetve mellékelhetsz egy fotót és egy szöveget is, ami az ajándékutalványra kerüljön. Utána már csak annyi a dolgod, hogy gyönyörködj az elégedett mosolyokban