14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
16°
Szerda
13°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

“Csináld magad” csomagok: konyhapult világítás felszerelése egyszerűen

A LED szalagok használata napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend sokoldalú és kreatív felhasználási lehetőségeinek hála. Mivel könnyen, akár szaktudás nélkül is felszerelhető, valamint sok esetben láthatatlan, kis helyen is elfér, szinte észrevétlenül sokak kedvencévé vált az évek során. A LED szalag egyedisége sokszínűségében rejlik, amelyet akár szó szerint is érthet, mivel a 3 fajta színhőmérséklet mellett - hideg fehér, meleg fehér és természetes fehér - RGB szalagok esetében 3 alapszínből, azaz a kék, zöld és piros színekből különböző variációk is keverhetők. A LED szalagok legközkedveltebb felhasználási színtere a konyha és az abban uralkodó konyhabútor. Mivel elegendő fényt szolgáltat, a konyhapult legideálisabban a LED szalaggal világítható meg.

Milyen előnyei vannak a DIY csomagoknak?

Mivel felhelyezése kifejezetten egyszerű, csupán egy kis ügyesség és elszántság szükséges hozzá, ezért egyre többet találkozhat úgynevezett DIY (Do It Yourself), azaz csináld magad csomagokkal, amelyek minden lényeges elemet tartalmaznak ahhoz, hogy ön is könnyen feldobhassa vele konyhája összképét. Az alacsonyabb és magasabb U alakú mellett, sarokba építhető asszimetrikus fajtájával is találkozhat a piacon. Ezeknek a csomagoknak a választása azért is népszerű, mivel nincs szükség arra, hogy órákon át válogassa a hozzátartozó elemet több száz termék közül, hanem egyetlen kattintással beszerezheti az internetről az előre összeállított szetteket, hiányzó hozzávalók nélkül. Azonban ezek a csomagok is mind típusban, mind színben változatosak lehetnek. Magában a csomagban 1 méteres kiszerelésben találhatók a LED szalagok és profilok.

Pontosabban mit tartalmaz egy ilyen csomag?

A csomag, ahogyan azt az előzőekben is említettük, tartalmaz minden lényeges elemet, mint a tápegységet, a 4 különböző típusban választható 1 méteres LED profilt, ami a 2 méretben is megtalálható U profil, a 45°-ban döntött és a asszimetrikusan, azaz 30°/60°-ban döntött sarokprofil. Mindegyik típus különböző színekben elérhető, natúr, ezüst, bronz, fehér vagy fekete színben. 

Mindezen túl tartalmazza a LED profil rögzítéséhez szükséges műanyag rögzítőt és a profilhoz tartozó műanyag végzárót egyaránt, ami színben megegyezik a profillal. Valamint a leglényegesebb elemet, az 1 méteres LED szalagot és a szintén 1 méteres takaróprofilt. A takaróprofil víztiszta, opál vagy tejfehér színben is választható, míg a LED szalag meleg, hideg vagy természetes színhőmérsékletben és 3 különböző erősségben kapható (4,8 W/m, 12 W/m, 20 W/m).

Amennyiben ön is szeretné egyszerűen és gyorsan feldobni konyhája kinézetét, valamint helytakarékos világítással szolgálni, akkor keresse fel a LEDLámpaház.hu weboldalát, ahol számos csomag közül válogathat konyhapultjának megfelelően.

Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
Ruha, smink, frizura
Otthoni praktikák
További anyagok